Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Summary (translation) of foreign study. The authors show that because of possible contamination with pathogenic bacteria, the consumption of raw milk poses real and unnecessary health risk. It is therefore recommended to heat milk before consumption. Došlík, V: Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits [in Czech]. Section We read for you. Výzkum v chovu skotu, 2014, vol. 56, no. 1, pp. 27–29. (en)
- Překlad (výtah) zahraniční studie. Autoři jasně prokazují, že z důvodu možné kontaminace patogenními bakteriemi představuje konzumace syrového mléka reálné a zbytečné zdravotní ohrožení. Doporučuje se proto mléko před konzumací zahřát, zvláště je-li podáváno dětem, těhotným ženám, případně pacientům chronicky nemocným nebo imunosuprimovaným. Došlík, V: Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod. Rubrika Přečetli jsme za Vás. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č. 1, s. 27–29.
- Překlad (výtah) zahraniční studie. Autoři jasně prokazují, že z důvodu možné kontaminace patogenními bakteriemi představuje konzumace syrového mléka reálné a zbytečné zdravotní ohrožení. Doporučuje se proto mléko před konzumací zahřát, zvláště je-li podáváno dětem, těhotným ženám, případně pacientům chronicky nemocným nebo imunosuprimovaným. Došlík, V: Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod. Rubrika Přečetli jsme za Vás. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č. 1, s. 27–29. (cs)
|
Title
| - Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod
- Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod (cs)
- Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits (en)
|
skos:prefLabel
| - Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod
- Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod (cs)
- Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits (en)
|
skos:notation
| - RIV/26788462:_____/14:#0000689!RIV15-MZE-26788462
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26788462:_____/14:#0000689
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - raw cow milk; heated cow milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |