About: Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Summary (translation) of foreign study. The authors show that because of possible contamination with pathogenic bacteria, the consumption of raw milk poses real and unnecessary health risk. It is therefore recommended to heat milk before consumption. Došlík, V: Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits [in Czech]. Section We read for you. Výzkum v chovu skotu, 2014, vol. 56, no. 1, pp. 27–29. (en)
  • Překlad (výtah) zahraniční studie. Autoři jasně prokazují, že z důvodu možné kontaminace patogenními bakteriemi představuje konzumace syrového mléka reálné a zbytečné zdravotní ohrožení. Doporučuje se proto mléko před konzumací zahřát, zvláště je-li podáváno dětem, těhotným ženám, případně pacientům chronicky nemocným nebo imunosuprimovaným. Došlík, V: Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod. Rubrika Přečetli jsme za Vás. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č. 1, s. 27–29.
  • Překlad (výtah) zahraniční studie. Autoři jasně prokazují, že z důvodu možné kontaminace patogenními bakteriemi představuje konzumace syrového mléka reálné a zbytečné zdravotní ohrožení. Doporučuje se proto mléko před konzumací zahřát, zvláště je-li podáváno dětem, těhotným ženám, případně pacientům chronicky nemocným nebo imunosuprimovaným. Došlík, V: Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod. Rubrika Přečetli jsme za Vás. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č. 1, s. 27–29. (cs)
Title
  • Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod
  • Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod (cs)
  • Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits (en)
skos:prefLabel
  • Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod
  • Konzumace syrového a tepelně upraveného kravského mléka: Přehled rizik a výhod (cs)
  • Raw or heated cow milk consumption: Review of risks and benefits (en)
skos:notation
  • RIV/26788462:_____/14:#0000689!RIV15-MZE-26788462
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 25012
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26788462:_____/14:#0000689
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw cow milk; heated cow milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [43672DCDAF2E]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Došlík, Vojtěch
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software