Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cow’s milk contains 3–5 % fat. The composition of milk fat is influenced by several factors and stage of lactation, seasonal effects, animal body condition, breed, but also the composition of the diet, because food is fat compared with protein or lactose easily influenced. Ways to quickly achieve a change in profile of fatty acids in milk fat, is just food. (en)
- Kravské mléko obsahuje 3 až 5 % tuku. Složení mléčného tuku je ovlivněno několika faktory a to fází laktace, sezónními vlivy, tělesnou kondicí zvířete, plemenem, ale také ve složení krmné dávky, protože výživou je obsah tuku v porovnání s proteinem či laktózou snadno ovlivnitelný. Možností, jak nejrychleji dosáhnout změny v profilu mastných kyselin v mléčném tuku, je právě výživa.
- Kravské mléko obsahuje 3 až 5 % tuku. Složení mléčného tuku je ovlivněno několika faktory a to fází laktace, sezónními vlivy, tělesnou kondicí zvířete, plemenem, ale také ve složení krmné dávky, protože výživou je obsah tuku v porovnání s proteinem či laktózou snadno ovlivnitelný. Možností, jak nejrychleji dosáhnout změny v profilu mastných kyselin v mléčném tuku, je právě výživa. (cs)
|
Title
| - Changing the profile of fatty acids in milk fat with targeted interventions in nutrition of dairy cows (en)
- Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic
- Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic (cs)
|
skos:prefLabel
| - Changing the profile of fatty acids in milk fat with targeted interventions in nutrition of dairy cows (en)
- Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic
- Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26788462:_____/12:#0000621!RIV13-MZE-26788462
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26788462:_____/12:#0000621
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fatty acids; milk; nutrition; dairy cows (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
issn
| |
number of pages
| |