About: Changing the profile of fatty acids in milk fat with targeted interventions in nutrition of dairy cows     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cow’s milk contains 3–5 % fat. The composition of milk fat is influenced by several factors and stage of lactation, seasonal effects, animal body condition, breed, but also the composition of the diet, because food is fat compared with protein or lactose easily influenced. Ways to quickly achieve a change in profile of fatty acids in milk fat, is just food. (en)
  • Kravské mléko obsahuje 3 až 5 % tuku. Složení mléčného tuku je ovlivněno několika faktory a to fází laktace, sezónními vlivy, tělesnou kondicí zvířete, plemenem, ale také ve složení krmné dávky, protože výživou je obsah tuku v porovnání s proteinem či laktózou snadno ovlivnitelný. Možností, jak nejrychleji dosáhnout změny v profilu mastných kyselin v mléčném tuku, je právě výživa.
  • Kravské mléko obsahuje 3 až 5 % tuku. Složení mléčného tuku je ovlivněno několika faktory a to fází laktace, sezónními vlivy, tělesnou kondicí zvířete, plemenem, ale také ve složení krmné dávky, protože výživou je obsah tuku v porovnání s proteinem či laktózou snadno ovlivnitelný. Možností, jak nejrychleji dosáhnout změny v profilu mastných kyselin v mléčném tuku, je právě výživa. (cs)
Title
  • Changing the profile of fatty acids in milk fat with targeted interventions in nutrition of dairy cows (en)
  • Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic
  • Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic (cs)
skos:prefLabel
  • Changing the profile of fatty acids in milk fat with targeted interventions in nutrition of dairy cows (en)
  • Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic
  • Změna profilu mastných kyselin v mléčném tuku cílenými zásahy ve výživě dojnic (cs)
skos:notation
  • RIV/26788462:_____/12:#0000621!RIV13-MZE-26788462
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 182619
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26788462:_____/12:#0000621
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fatty acids; milk; nutrition; dairy cows (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7F3028B16C98]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Veterinářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 62
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hadrová, Sylvie
issn
  • 0506-8231
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software