Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The article is aimed at explanation of today problems of the cattle keeping, in particular dairying for professional medicine public. The main themes including mention of own results and opinions are: cattle keeping state; the impacts of the dairy cow keeping on milk composition and properties such as hygiene in terms of residual inhibitory substances and microorganisms occurrence, on milk nutritional compounds and technological properties; dairy cow health state in terms of productive disorder occurrence; nutritional and dietetical milk properties; some questions of dairy cow metabolism. (en)
- Článek je zaměřen na objasnění současných problémů chovu skotu a zejména mlékařství odborné lékařské veřejnosti. Hlavní témata včetně uvedení vlastních výsledků a názorů jsou: stav chovu skotu; vlivy chovu dojnic na složení a vlastnosti mléka jako hygienu ve smyslu výskytu inhibičních látek a mikroorganismů, na nutriční složky mléka a technologické vlastnosti; zdravotní stav dojnic z pohledu výskytu produkčních poruch; nutriční a dietetické vlastnosti mléka; některé otázky metabolismu dojnic.
- Článek je zaměřen na objasnění současných problémů chovu skotu a zejména mlékařství odborné lékařské veřejnosti. Hlavní témata včetně uvedení vlastních výsledků a názorů jsou: stav chovu skotu; vlivy chovu dojnic na složení a vlastnosti mléka jako hygienu ve smyslu výskytu inhibičních látek a mikroorganismů, na nutriční složky mléka a technologické vlastnosti; zdravotní stav dojnic z pohledu výskytu produkčních poruch; nutriční a dietetické vlastnosti mléka; některé otázky metabolismu dojnic. (cs)
|
Title
| - Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka
- Milk, versatile important foodstuff. Physiology of rise, taking care of production and value for human (en)
- Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka
- Milk, versatile important foodstuff. Physiology of rise, taking care of production and value for human (en)
- Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26788462:_____/04:00011196!RIV/2005/MSM/884625/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26788462:_____/04:00011196
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cow milk;goat milk;ecology;dairying;milk composition;protein;calcium;milk hygiene;production disorders;processing;milk nutrition;foodstuff chain;health (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |