About: Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Total starch (TS), amylose and resistant starch (RS) were determined in the sets of smooth pea and wrinkled pea varieties in the years 2006-2008. In garden pea, the level of maturity (by tenderometric measurement) and dry matter were determined. Resistant starch content was studied in three different terms of technological harvest. (en)
  • V letech 2006 – 2008 byl zjištován obsah celkového škrobu, amylosy a rezistentního škrobu v semenech polního a dřeňového hrachu v ,byly sledovány změny obsahu RS a sušiny u dřeňového hrachu v různých termínech technologické sklizně ( tenderometrem).
  • V letech 2006 – 2008 byl zjištován obsah celkového škrobu, amylosy a rezistentního škrobu v semenech polního a dřeňového hrachu v ,byly sledovány změny obsahu RS a sušiny u dřeňového hrachu v různých termínech technologické sklizně ( tenderometrem). (cs)
Title
  • Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu.
  • Evaluation of change of pea starch and resistant starch. (en)
  • Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu. (cs)
skos:prefLabel
  • Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu.
  • Evaluation of change of pea starch and resistant starch. (en)
  • Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu. (cs)
skos:notation
  • RIV/26784246:_____/09:#0000146!RIV10-MSM-26784246
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06085), Z(MSM2678424601)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 9
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 341688
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26784246:_____/09:#0000146
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • peas, resistant starch, dry matter, term of harvest (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D17C8D49F65C]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Chemické listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 103
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Radmila
  • Horáček, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1213-7103
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 83 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software