About: Technology of yogurt drink production in robotic mini dairy with Milkbar     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Processing technology was developed for the yoghurt drink processing in mini dairy plant with a sequential filling, packaging and sales unit in the modular container system. Yogurt drink has positive nutritional qualities besides the advantage of the content of lactic acid bacteria that dairy is more digestible and thus suitable for certain groups with special nutritional requirements. An important quality parameter of the yoghurt drink is its sensory characteristics that have been optimized by selecting starters and adjusting process parameters. Technological parameters were tested to enable flexible changes in the fermentation to optimal values active acidity depending on the demand in Milkbaru by specifying different temperatures cultivation. Yogurt drink is produced without flavor. In the access site Milkbaru possibility flavor (en)
  • Byla vyvinuta technologie zpracování jogurtového nápoje pro zpracování v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Jogurtový nápoj má kromě pozitivních nutričních kvalit i výhodu obsahu bakterií mléčného kvašení, které mléčné výrobky činí stravitelnějšími a tím vhodnými i pro některé skupiny obyvatel se speciálními nároky na výživu. Důležitým kvalitativním parametrem jogurtového nápoje jsou jeho senzorické vlastnosti, které byly optimalizovány výběrem mlékařské kultury a nastavením technologických parametrů. Technologické parametry byly otestovány tak, aby umožnily pružně měnit dobu fermentace do optimální hodnoty aktivní kyselosti v závislosti na poptávce v Milkbaru na základě zadání různých teplot kultivace. Jogurtový nápoj je vyráběn bez ochucení. Ve výdejovém místě Milkbaru je možnost ochucení na bázi ovoce.
  • Byla vyvinuta technologie zpracování jogurtového nápoje pro zpracování v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Jogurtový nápoj má kromě pozitivních nutričních kvalit i výhodu obsahu bakterií mléčného kvašení, které mléčné výrobky činí stravitelnějšími a tím vhodnými i pro některé skupiny obyvatel se speciálními nároky na výživu. Důležitým kvalitativním parametrem jogurtového nápoje jsou jeho senzorické vlastnosti, které byly optimalizovány výběrem mlékařské kultury a nastavením technologických parametrů. Technologické parametry byly otestovány tak, aby umožnily pružně měnit dobu fermentace do optimální hodnoty aktivní kyselosti v závislosti na poptávce v Milkbaru na základě zadání různých teplot kultivace. Jogurtový nápoj je vyráběn bez ochucení. Ve výdejovém místě Milkbaru je možnost ochucení na bázi ovoce. (cs)
Title
  • Technology of yogurt drink production in robotic mini dairy with Milkbar (en)
  • Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem
  • Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem (cs)
skos:prefLabel
  • Technology of yogurt drink production in robotic mini dairy with Milkbar (en)
  • Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem
  • Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#SA73!RIV15-TA0-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA02011293)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • předpokládá se roční obrat 900 000 Kč v jedné mlékárně
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49608
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#SA73
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Jogurtový nápoj - Milkbar
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • yogurt drink; robotic mini dairy plant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [09A1C567CF20]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • realizováno v Robotické minimlékárně s Milkbarem, Fabric Constructions s.r.o., IČO 26865165, licenční smlouva uzavřena 19. 11. 2014
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software