Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml.
- Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml. (cs)
- The technology of synbiotic ice cream was designed from goat and sheep milk. Microbiological parameters of the proposed technology containing lactobacilli were validated in production practice. For the manufacture of ice cream from goat and sheep milk was suitable strain Lactobacillus rhamnosus, that meets good sensory properties. Count of Lactobacillus rhamnosus in ice cream from goat milk was 106 cfu / ml and in ice cream from sheep milk 107 cfu / ml. (en)
|
Title
| - Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk (en)
- Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka
- Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk (en)
- Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka
- Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/14:#SA55!RIV15-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - předpokládá roční výroba 100 kg nových druhů zmrzlin s obratem 39000 Kč
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/14:#SA55
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - ice cream from goat nad sheep milk; Lactobacillus rhamnosus (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Druhým vlastníken výsledku je Venezia Slaný,Antonín Pudil, IČO 86648021, zde byla provedena realizace. Licenční smlouva uzavřena dne 7.4.2014, Antonín Pudil tel.č.604731313
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Dragounová, Hedvika
- Pudil, A.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |