About: Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml.
  • Byly navrženy technologie výroby synbiotické zmrzliny z kozího a ovčího mléka. Výrobami v provozech byly ověřeny mikrobiologické parametry navržených technologií s obsahem laktobacilů. Vhodný ve výrobě zmrzlin z kozího a ovčího mléka byl kmen Lactobacillus rhamnosus, vyhovoval dobrými senzorickými vlastnostmi. Denzita počtu mikroorganismů kmene Lactobacillus rhamnosus ve zmrzlině z kozího mléka byla 106 KTJ/ml, v ovčí zmrzlině ještě o řád výše a to 107 KTJ/ml. (cs)
  • The technology of synbiotic ice cream was designed from goat and sheep milk. Microbiological parameters of the proposed technology containing lactobacilli were validated in production practice. For the manufacture of ice cream from goat and sheep milk was suitable strain Lactobacillus rhamnosus, that meets good sensory properties. Count of Lactobacillus rhamnosus in ice cream from goat milk was 106 cfu / ml and in ice cream from sheep milk 107 cfu / ml. (en)
Title
  • Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk (en)
  • Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka
  • Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Synbiotic ice cream from goat nad sheep milk (en)
  • Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka
  • Synbiotická zmrzlina z kozího a ovčího mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#SA55!RIV15-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QJ1210093)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • předpokládá roční výroba 100 kg nových druhů zmrzlin s obratem 39000 Kč
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 48894
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#SA55
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Zmrzlina K+O
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ice cream from goat nad sheep milk; Lactobacillus rhamnosus (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [24E1BC57C857]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Druhým vlastníken výsledku je Venezia Slaný,Antonín Pudil, IČO 86648021, zde byla provedena realizace. Licenční smlouva uzavřena dne 7.4.2014, Antonín Pudil tel.č.604731313
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Dragounová, Hedvika
  • Pudil, A.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software