About: Mesophilic starter with increased viscosity     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The product contains a classical composition of mesophilic bacteria and bacteria producing exogenous polysaccharides. These bacteria can be applied to the product's by own external cultivation and in the second step mixed cultivation of mesophilic microorganisms and microorganisms producing exogenous polysaccharide by modified temperature parameters. The dairy product containing exogenous polysaccharides does not release whey, even after storage, and concentrated milk base to honey consistency. This consistency is more resistant to mechanical stress during industrial processing. The product retains excellent taste and simultaneously has rheological optimized parameters and is a suitable matrix for other microbial applications. (en)
  • Produkt obsahuje kromě klasického složení mikroorganismů zejména mezofilních bakterií i bakterie s produkcí exogenních polysacharidů. Tyto bakterie je možno aplikovat do výrobku vlastní externí kultivací a v druhém kroku směsnou kultivací mikroorganismů mezofilních a mikroorganismů produkujících exogenní polysacharidy za změněných teplotních parametrů. Produkcí exogenních polysacharidů v mléčném substrátu nedochází k uvolňování syrovátky ve finálním výrobku ani skladovaném a současně se mléčný základ zahustí až do medové konzistence. Tato konzistence pak je odolnější vůči mechanickému namáhání při průmyslovém zpracování. Výrobek si uchovává vynikající chuťové vlastnosti a současně má zoptimalizované reologické parametrya je vhodnou matricí i pro další mikrobiální aplikace.
  • Produkt obsahuje kromě klasického složení mikroorganismů zejména mezofilních bakterií i bakterie s produkcí exogenních polysacharidů. Tyto bakterie je možno aplikovat do výrobku vlastní externí kultivací a v druhém kroku směsnou kultivací mikroorganismů mezofilních a mikroorganismů produkujících exogenní polysacharidy za změněných teplotních parametrů. Produkcí exogenních polysacharidů v mléčném substrátu nedochází k uvolňování syrovátky ve finálním výrobku ani skladovaném a současně se mléčný základ zahustí až do medové konzistence. Tato konzistence pak je odolnější vůči mechanickému namáhání při průmyslovém zpracování. Výrobek si uchovává vynikající chuťové vlastnosti a současně má zoptimalizované reologické parametrya je vhodnou matricí i pro další mikrobiální aplikace. (cs)
Title
  • Mesophilic starter with increased viscosity (en)
  • Smetanový zákys se zvýšenou viskozitou
  • Smetanový zákys se zvýšenou viskozitou (cs)
skos:prefLabel
  • Mesophilic starter with increased viscosity (en)
  • Smetanový zákys se zvýšenou viskozitou
  • Smetanový zákys se zvýšenou viskozitou (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#SA49!RIV15-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QJ1210093)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27064
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 45442
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#SA49
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mesophilic starter; exogenous polysaccharides (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [228C94987362]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Binder, Michael
  • Drbohlav, Jan
  • Nehyba, Antonín
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Dragounová, Hedvika
  • Burda, J.
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software