Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The manufacturing technology of dried flavouring cereal-fruit/cereal-fruit-vegetables component for dairy products, cereal products, convenient foods, etc. was designed and verified. This flavouring component can be used to fairly crunch or to thicken the product and to improve the bounding of water in the product. The principle of the technology is drying followed by disintegration. (en)
- Navržena a ověřena byla technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky , cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Principem technologie je sušení a následná dezintegrace.
- Navržena a ověřena byla technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky , cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Principem technologie je sušení a následná dezintegrace. (cs)
|
Title
| - Manufacturing technology of dried flavouring cereal-fruit/cereal-fruit-vegetables component (en)
- Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky
- Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky (cs)
|
skos:prefLabel
| - Manufacturing technology of dried flavouring cereal-fruit/cereal-fruit-vegetables component (en)
- Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky
- Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/14:#NE44!RIV15-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Produkce v roce 2015 odhad 400 kg, v letech 2016 - 2019 nárůst produkce až k průměrné hodnotě odhadem 3 tuny ročně, průměrná hodnota produkce odhadem 270 000 Kč ročně. Očekávaný zisk za období 5 let od zahájení výroby je 1 350 000 Kč.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/14:#NE44
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - flavouring component; dietary fibre; drying (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Druhým vlastníkem je Zeelandia spol. s r.o., IČO:00510866. Ochuc. složky dle užit. vzorů 27560 a 27561. Celé know-how využíváno dle Licenční smlouvy z 16. 12. 2014 s MILCOM a.s., IČ 16193296, Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha 6, kontaktní osoba Ing. H. Junová (tel.: 720 130 933).
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Smrž, F.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |