About: Influence of low temperature on the growth and proteolysis of microorganisms isolated from raw milk     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • V této studii byl sledován vliv nízkých teplot skladování na růst mikroorganismů a následně vliv tohot skladování na kvalitu trvanlivého mléka. U vzorků byl sledován celkový počet mikroorganismů a ve druhé fázi i obsah primárních aminoskupin. Pro nízký počet testovaných mikroorganismů a z hlediska proteolýzy je nejlepší teplota skladování do 4 °C společně s dobou skladování 1 den. Naopak nejhorší teplotou je teplota nad 10 °C, při které celkové počty mikroorganismů v průběhu skladování rostou.
  • V této studii byl sledován vliv nízkých teplot skladování na růst mikroorganismů a následně vliv tohot skladování na kvalitu trvanlivého mléka. U vzorků byl sledován celkový počet mikroorganismů a ve druhé fázi i obsah primárních aminoskupin. Pro nízký počet testovaných mikroorganismů a z hlediska proteolýzy je nejlepší teplota skladování do 4 °C společně s dobou skladování 1 den. Naopak nejhorší teplotou je teplota nad 10 °C, při které celkové počty mikroorganismů v průběhu skladování rostou. (cs)
  • The influence of low temperature storage on the growth of microorganisms and the influence of this storage on quality heat treated milk were monitored in this study. Total bacterial count and the content of primary amino groups were determined. the best temperature for storage of raw milk is 2 - 4 °C for 1 day. The number of microorganisms and the content of amino groups are low. The worst temperature is temperature above 10 °C, because total content of microorganisms is growing. (en)
Title
  • Influence of low temperature on the growth and proteolysis of microorganisms isolated from raw milk (en)
  • Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka
  • Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Influence of low temperature on the growth and proteolysis of microorganisms isolated from raw milk (en)
  • Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka
  • Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#NE35!RIV15-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QJ1230044)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 146
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 53634
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#NE35
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw milk; low temperature; growth of microorganisms; proteolysis; sterilization (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9A8B0EE9FED4]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy - Zpravodaj
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 25
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Chramostová, Jana
  • Dragoun, Miroslav
  • Rubina, Natalia
  • Šedivcová, Veronika
issn
  • 1212-950X
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software