Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technical solution is concerned with the composition of flavouring component for fermented dairy products. Flavouring component contains fruit, maple syrup, vanilla aroma, stabilizers, acidificators, water and moreover, sugars, vanilla beans, nuts or fruit aroma. Sensory active compounds present in maple syrup and in vanilla flavouring have synergic effect. (en)
- Technické řešení se týká složení ochucující složky do fermentovaných mléčných výrobků. Ochucující složka obsahuje ovoce, javorový sirup, vanilkové aroma, stabilizátory, regulátory kyselosti, vodu, a dále cukry, vanilkové lusky, suché skořápkové plody nebo ovocná aromata. Senzoricky aktivní látky obsažené v javorovém sirupu a vanilkovém ochucení mají synergický efekt.
- Technické řešení se týká složení ochucující složky do fermentovaných mléčných výrobků. Ochucující složka obsahuje ovoce, javorový sirup, vanilkové aroma, stabilizátory, regulátory kyselosti, vodu, a dále cukry, vanilkové lusky, suché skořápkové plody nebo ovocná aromata. Senzoricky aktivní látky obsažené v javorovém sirupu a vanilkovém ochucení mají synergický efekt. (cs)
|
Title
| - Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem
- Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem (cs)
- Flavouring vanilla-fruit component with maple syrup (en)
|
skos:prefLabel
| - Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem
- Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem (cs)
- Flavouring vanilla-fruit component with maple syrup (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/13:NE17!RIV14-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/13:NE17
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - flavouring of dairy products; vanillin (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Chramostová, Jana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |