About: A tool MR-Report (Milk-Recording Report)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • MR-Report is software (SW) module for effective information use from routine milk recording for improvement of prevention of dairy cow production disorders and possible raw cow milk quality problems. MR-Report is focused on statistically efficient evaluation of milk herd data (individual milk samples) with respect to time dynamics of main indicators as milk yield, somatic cell count, fat and protein in milk. It is possible to derive the preventive measures against occurrence of dairy troubles in dairy herd according to summary tables. The goal is increase of milk quality, farmer operational certainty and milk food chain safety. MR-Report was developed as authorized software (ASW) on the basis of own research and advisory service results with respect to relevant literature references. MR-Report is in use of milk recording on behalf of Czech-Moravia Breeders Corporation a.s., Prague. (en)
  • MR-Report je softwarový (SW) modul pro efektivní využití informací z rutinní kontroly mléčné užitkovosti pro zlepšení prevence produkčních poruch dojnic a případných problémů kvality syrového kravského mléka. MR-Report je zaměřen na statisticky účelné vyhodnocení dat o mléčném stádě (individuální vzorky mléka) s ohledem na časovou dynamiku hlavních ukazatelů jako jsou dojivost, počet somatických buněk, tuk a bílkoviny v mléce. Ze sumárních tabulek lze odvozovat preventivní opatření v mléčném chovu proti výskytu mlékařských problémů. Cílem je zvýšení kvality mléka, provozní jistoty chovatele a bezpečnosti mléčného potravinového řetězce. MR-Report byl vyvinut jako autorizovaný software (ASW) na základě vlastních výsledků výzkumu a poradenství při zohlednění příslušných literárních pramenů. MR-Report je v použití kontroly mléčné užitkovosti pod hlavičkou Českomoravské společnosti chovatelů a.s., Praha.
  • MR-Report je softwarový (SW) modul pro efektivní využití informací z rutinní kontroly mléčné užitkovosti pro zlepšení prevence produkčních poruch dojnic a případných problémů kvality syrového kravského mléka. MR-Report je zaměřen na statisticky účelné vyhodnocení dat o mléčném stádě (individuální vzorky mléka) s ohledem na časovou dynamiku hlavních ukazatelů jako jsou dojivost, počet somatických buněk, tuk a bílkoviny v mléce. Ze sumárních tabulek lze odvozovat preventivní opatření v mléčném chovu proti výskytu mlékařských problémů. Cílem je zvýšení kvality mléka, provozní jistoty chovatele a bezpečnosti mléčného potravinového řetězce. MR-Report byl vyvinut jako autorizovaný software (ASW) na základě vlastních výsledků výzkumu a poradenství při zohlednění příslušných literárních pramenů. MR-Report je v použití kontroly mléčné užitkovosti pod hlavičkou Českomoravské společnosti chovatelů a.s., Praha. (cs)
Title
  • A tool MR-Report (Milk-Recording Report) (en)
  • Nástroj MR-Report (Milk-Recording Report)
  • Nástroj MR-Report (Milk-Recording Report) (cs)
skos:prefLabel
  • A tool MR-Report (Milk-Recording Report) (en)
  • Nástroj MR-Report (Milk-Recording Report)
  • Nástroj MR-Report (Milk-Recording Report) (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/13:HA10!RIV14-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QJ1210301)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Odhad přínosů MR-Report pro uživatele: pro přímého (Českomoravská společnost chovatelů) 2 869 820 Kč; pro nepřímé (farmáři) 89 600 000 Kč; pro vzdálené (mlékárny) 33 335 000 Kč. Přínos všech potenciálních dopadů v mlékařství cca 125 804 820 Kč za 10 roků (exploatace), 12 580 482 Kč ročně.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 90766
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/13:HA10
http://linked.open...terniIdentifikace
  • MR-Report
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dairy cow; raw milk; milk recording; milk yield; quality; somatic cell count; fat; protein; graphical data interpretation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [195ABED4EE74]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Mgr. Jan Říha, Ph.D., Bentley Czech s.r.o., Počernická 96, 108 00 Praha 10, 776 135 995, jan@bentleyczech.cz
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Říha, Jan
  • Seydlová, Růžena
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software