About: Ovenka – sheep milk drink with jogurth and probiotic lactic acid bacteria     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ověřený výrobní postup se skládá z filtrace syrovátky, přípravy směsi ovčího mléka a syrovátky a úpravy pH. Na teplotu kultivace vychlazená směs mléka a syrovátky se zakysá bakteriemi mléčného kysání. Po kultivaci a dosažení vyhovující aktivní kyselosti následuje chlazení. Vychlazený fermentovaný nápoj se plní do spotřebitelských obalů bez ochucení nebo ochucený ovocnou složkou. Finální produkt se uchovává chlazený. Výrobek Ovenka je vysokonutriční nápoj z ovčího mléka. Zakysaný nápoj obsahuje kombinaci jogurtových bakterií mléčného kvašení a probiotickou kulturu Enterococcus faecium.
  • Ověřený výrobní postup se skládá z filtrace syrovátky, přípravy směsi ovčího mléka a syrovátky a úpravy pH. Na teplotu kultivace vychlazená směs mléka a syrovátky se zakysá bakteriemi mléčného kysání. Po kultivaci a dosažení vyhovující aktivní kyselosti následuje chlazení. Vychlazený fermentovaný nápoj se plní do spotřebitelských obalů bez ochucení nebo ochucený ovocnou složkou. Finální produkt se uchovává chlazený. Výrobek Ovenka je vysokonutriční nápoj z ovčího mléka. Zakysaný nápoj obsahuje kombinaci jogurtových bakterií mléčného kvašení a probiotickou kulturu Enterococcus faecium. (cs)
  • Verified production process includes whey filtration, preparation of mix of sheep milk and sheep whey and regulated of pH.. Mix of milk and whey cooled to a temperature of cultivation is fermented by lactic acid bacteria. Chilling after cultivation adjusts satisfactory active acidity. Chilled fermented drink with or without fruit ingredients is filled into consumer packages. Final product is kept refrigerated. The product Ovenka is a highnutritional fermented beverage made from sheep's milk. Fermented drink contains a combination of jogurth lactic acid bacteria and probiotic culture Enterococcus faecium. (en)
Title
  • Ovenka – sheep milk drink with jogurth and probiotic lactic acid bacteria (en)
  • Ovenka – nápoj z ovčího mléka s obsahem jogurtových a probiotických bakterií mléčného kvašení
  • Ovenka – nápoj z ovčího mléka s obsahem jogurtových a probiotických bakterií mléčného kvašení (cs)
skos:prefLabel
  • Ovenka – sheep milk drink with jogurth and probiotic lactic acid bacteria (en)
  • Ovenka – nápoj z ovčího mléka s obsahem jogurtových a probiotických bakterií mléčného kvašení
  • Ovenka – nápoj z ovčího mléka s obsahem jogurtových a probiotických bakterií mléčného kvašení (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/11:ZZOVEN11!RIV12-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Výrobek rozšiřuje spektrum BIO regionálních výrobků na trhu. Roční výroba je 5000 až 10 000 l v hodnotě 50 000 až 100 000 Kč ročně. Dalším efektem je obhospodařování půdy ve znevýhodněných oblastech, zaměstnanost a údržba krajiny.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 219156
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/11:ZZOVEN11
http://linked.open...terniIdentifikace
  • ZZOVEN11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sheep milk drink; nutrition benefit; content of calcium; jogurth and probiotic lactic acid bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8B96DDCC58B4]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. (poskytovatel). Technologie ověřena a zavedena v BIO farma Chov ovcí Šonov (uživatel) Smlouva z 25.5.2011
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Novostí technologie je použití směsi ovčího mléka a ovčí syrovátky na fermentovaný nápoj s vysokou nutriční hodnotou. Nutriční význam je zejména v obsahu minerálů, zejména vápníku a obsahu jogurtových a probiotických bakterií.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
  • Dragounová, Hedvika
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software