About: Fresh goat cheese containing bifidobacteria     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Verified technology includes manufacturing of goat milk coagulate behind addition needed ingredients including probiotic culture Bifidobacterium sp. and processing of curd to fresh goat cheese. After it follows package to the consumer's covers and cooling. Fresh goat cheese containing bifidobacteria is a suitable food for people after antibiotic therapy and those consumers who care about their health. Bifidobacteria in cheese have a positive effect in the intestinal tract of humans and positively affect the digestive processes. Furthermore, bifidobacteria significantly inhibit decay and the pathogenic microflora, they influence the active acidity (pH) of intestinal content by production of lactic acid and acetic acid. (en)
  • Ověřená technologie zahrnuje tvorbu koagulátu z kozího mléka za přídavku potřebných ingrediencí včetně probiotické kultury Bifidobacterium sp. a zpracování sýřeniny na čerstvý kozí sýr. Poté následuje balení do spotřebitelských obalů a chlazení. Čerstvý kozí sýr s obsahem bifidobakterií je vhodnou potravinou pro lidi při léčbě antibiotiky a ty konzumenty, kteří dbají o své zdraví. Bifidobakterie, které sýr obsahuje, mají příznivý účinek ve střevním traktu člověka a ovlivňují zažívací pochody. Dále bifidobakterie významně potlačují hnilobnou a patogenní mikroflóru, neboť upravují aktivní kyselost (pH) střevního obsahu tvorbou především kyseliny mléčné a kyseliny octové.
  • Ověřená technologie zahrnuje tvorbu koagulátu z kozího mléka za přídavku potřebných ingrediencí včetně probiotické kultury Bifidobacterium sp. a zpracování sýřeniny na čerstvý kozí sýr. Poté následuje balení do spotřebitelských obalů a chlazení. Čerstvý kozí sýr s obsahem bifidobakterií je vhodnou potravinou pro lidi při léčbě antibiotiky a ty konzumenty, kteří dbají o své zdraví. Bifidobakterie, které sýr obsahuje, mají příznivý účinek ve střevním traktu člověka a ovlivňují zažívací pochody. Dále bifidobakterie významně potlačují hnilobnou a patogenní mikroflóru, neboť upravují aktivní kyselost (pH) střevního obsahu tvorbou především kyseliny mléčné a kyseliny octové. (cs)
Title
  • Fresh goat cheese containing bifidobacteria (en)
  • Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií
  • Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií (cs)
skos:prefLabel
  • Fresh goat cheese containing bifidobacteria (en)
  • Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií
  • Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/11:ZZGOAT11!RIV12-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Výrobek rozšiřuje spektrum BIO regionálních výrobků na trhu. Roční výroba je cca 1 tuna, v hodnotě 50 000 Kč ročně. Dalším efektem je obhospodařování půdy ve znevýhodněných oblastech, zaměstnanost a údržba krajiny.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 208309
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/11:ZZGOAT11
http://linked.open...terniIdentifikace
  • ZZGOAT11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fresh goat cheese; bifidobacteria; intestinal tract (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [ABAC0AF58971]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. (poskytovatel). Technologie ověřena a zavedena ve firmě Špatný Jakub, výroba a prodej kozích sýrů, 387 73 Bílsko 25, smlouva z 8.11.2011
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Novostí technologie je přídavek Bifidobakterií, který z čerstvého kozího sýra vytváří vhodnou potravinu pro lidi při léčbě antibiotiky, protože Bifidobakterie mají příznivý účinek na střevním trakt člověka.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Šalaková, Alexandra
  • Dragounová, Hedvika
  • Špatný, J.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software