Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Verified technology includes manufacturing of goat milk coagulate behind addition needed ingredients including probiotic culture Bifidobacterium sp. and processing of curd to fresh goat cheese. After it follows package to the consumer's covers and cooling. Fresh goat cheese containing bifidobacteria is a suitable food for people after antibiotic therapy and those consumers who care about their health. Bifidobacteria in cheese have a positive effect in the intestinal tract of humans and positively affect the digestive processes. Furthermore, bifidobacteria significantly inhibit decay and the pathogenic microflora, they influence the active acidity (pH) of intestinal content by production of lactic acid and acetic acid. (en)
- Ověřená technologie zahrnuje tvorbu koagulátu z kozího mléka za přídavku potřebných ingrediencí včetně probiotické kultury Bifidobacterium sp. a zpracování sýřeniny na čerstvý kozí sýr. Poté následuje balení do spotřebitelských obalů a chlazení. Čerstvý kozí sýr s obsahem bifidobakterií je vhodnou potravinou pro lidi při léčbě antibiotiky a ty konzumenty, kteří dbají o své zdraví. Bifidobakterie, které sýr obsahuje, mají příznivý účinek ve střevním traktu člověka a ovlivňují zažívací pochody. Dále bifidobakterie významně potlačují hnilobnou a patogenní mikroflóru, neboť upravují aktivní kyselost (pH) střevního obsahu tvorbou především kyseliny mléčné a kyseliny octové.
- Ověřená technologie zahrnuje tvorbu koagulátu z kozího mléka za přídavku potřebných ingrediencí včetně probiotické kultury Bifidobacterium sp. a zpracování sýřeniny na čerstvý kozí sýr. Poté následuje balení do spotřebitelských obalů a chlazení. Čerstvý kozí sýr s obsahem bifidobakterií je vhodnou potravinou pro lidi při léčbě antibiotiky a ty konzumenty, kteří dbají o své zdraví. Bifidobakterie, které sýr obsahuje, mají příznivý účinek ve střevním traktu člověka a ovlivňují zažívací pochody. Dále bifidobakterie významně potlačují hnilobnou a patogenní mikroflóru, neboť upravují aktivní kyselost (pH) střevního obsahu tvorbou především kyseliny mléčné a kyseliny octové. (cs)
|
Title
| - Fresh goat cheese containing bifidobacteria (en)
- Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií
- Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fresh goat cheese containing bifidobacteria (en)
- Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií
- Kozí čerstvý sýr s obsahem bifidobakterií (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/11:ZZGOAT11!RIV12-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Výrobek rozšiřuje spektrum BIO regionálních výrobků na trhu. Roční výroba je cca 1 tuna, v hodnotě 50 000 Kč ročně. Dalším efektem je obhospodařování půdy ve znevýhodněných oblastech, zaměstnanost a údržba krajiny.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/11:ZZGOAT11
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fresh goat cheese; bifidobacteria; intestinal tract (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. (poskytovatel). Technologie ověřena a zavedena ve firmě Špatný Jakub, výroba a prodej kozích sýrů, 387 73 Bílsko 25, smlouva z 8.11.2011
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Novostí technologie je přídavek Bifidobakterií, který z čerstvého kozího sýra vytváří vhodnou potravinu pro lidi při léčbě antibiotiky, protože Bifidobakterie mají příznivý účinek na střevním trakt člověka.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Šalaková, Alexandra
- Dragounová, Hedvika
- Špatný, J.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |