About: Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.
  • Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek. (cs)
  • Verified technology contains manufacturing parameters, composition and parameters of the product, material balance and principal design of manufacturing line for production of rice dessert with probiotics. The dessert is intended especially for vegetarians, vegans, patients with allergy to cow milk proteins, lactose intolerance, phenylketonuria, diabetes or for patients on low-protein diet. The dessert doesn´t contain animal proteins, cholesterol, lactose or gluten. (en)
Title
  • Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
  • Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky (cs)
  • Manufacturing technology of rice dessert with probiotics (en)
skos:prefLabel
  • Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
  • Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky (cs)
  • Manufacturing technology of rice dessert with probiotics (en)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11!RIV12-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06047), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Velikost produkce v roce 2011 cca 20 tis. ks kelímků, v následujících letech rostoucí na cca 130 tis. ks kelímků v roce 2014. Hodnota produkce v letech 2011 – 2014 se očekává na průměrné úrovni 700 tis. Kč ročně.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 234500
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11
http://linked.open...terniIdentifikace
  • ZRYDPR11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vegetarian probiotic; functional foods based on rice; dietary foods for patients (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3957E713477C]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. a MILCOM a.s. (poskytovatelé). Technologie ověřena a zavedena v AMUNAK s.r.o. (uživatel). Ověřená technologie ze dne 16. 6. 2011, Smlouva o využití výsledků ze dne 1. 7. 2011
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • „Amunáček, rýžový meruňkový dezert s probiotiky“ Výrobek obsahuje vodu, rostlinný olej, rýžovou mouku, rýžový sirup, stabilizátor, zahušťovadlo, meruňky, fruktosu, kyselinu citronovou, aroma, kulturu E. faecium a hypoalergenní jogurtovou kulturu
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Roubal, P.
  • Kejmarová, Marie
  • Bařinová, M.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software