About: Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Probiotic dessert from sheep milk is a quark product (fresh quark cheese); its nutritional value is given because its high protein and minerals content, especially calcium. Health benefit to consumers is achieved by enrichment of dessert with yogurt and probiotic cultures. The basic raw material, fresh (soft) quark cheese made from sheep's milk, is whipped and cooled. The following components as yogurt and probiotic culture Bifidobacterium sp. are incorporated. Flavoring component is added after proper mixing,. The product is filled into consumer packages and stored in a cool place. (en)
  • Probiotický dezert z ovčího mléka je tvarohový výrobek, jehož výživová hodnota je dána vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek především vápníkem. Pozitivního zdravotního významu pro konzumenty je dosaženo obohacením tohoto dezertu o jogurtové a probiotické kultury. Základní surovina měkký tvaroh, vyrobený z ovčího mléka, se našlehá a vychladí. Následuje vmíchání jogurtové složky a probiotické kultury Bifidobacterium sp. Po řádném promíchání se přidá ochucující složka. Produkt se plní do spotřebitelského balení a skladuje v chladu.
  • Probiotický dezert z ovčího mléka je tvarohový výrobek, jehož výživová hodnota je dána vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek především vápníkem. Pozitivního zdravotního významu pro konzumenty je dosaženo obohacením tohoto dezertu o jogurtové a probiotické kultury. Základní surovina měkký tvaroh, vyrobený z ovčího mléka, se našlehá a vychladí. Následuje vmíchání jogurtové složky a probiotické kultury Bifidobacterium sp. Po řádném promíchání se přidá ochucující složka. Produkt se plní do spotřebitelského balení a skladuje v chladu. (cs)
Title
  • Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka
  • Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka (cs)
  • Šonováček – probiotic dessert from sheep milk (en)
skos:prefLabel
  • Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka
  • Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka (cs)
  • Šonováček – probiotic dessert from sheep milk (en)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/10:TSONOV10!RIV11-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Výrobek rozšiřuje spektrum BIO regionálních výrobků na trhu. Roční výroba je 500 až 1000 kg v hodnotě 50 000 až 100 000 Kč ročně. Dalším efektem je obhospodařování půdy ve znevýhodněných oblastech, zaměstananost a údržba krajiny.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 288646
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/10:TSONOV10
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TSONOV10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Probiotic dessert from sheep milk; probiotic culture Bifidobacterium sp. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B070FECF2439]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. (poskytovatel). Technologie ověřena a zavedena v BIO farma Chov ovcí Šonov (uživatel) Smlouva z 10.11.2010
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Novostí technologie je zpracování ovčího mléka na další produkt v BIO kvalitě. Šonováček je probiotický dezert z ovčího mléka s jogurtovou kulturou a probiotickými bakteriemi Bifidobacterium sp., což zvyšuje zdravotní hoddnotu výrobku.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
  • Dragounová, Hedvika
  • Menčíková, Monika
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software