Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Probiotic dessert from sheep milk is a quark product (fresh quark cheese); its nutritional value is given because its high protein and minerals content, especially calcium. Health benefit to consumers is achieved by enrichment of dessert with yogurt and probiotic cultures. The basic raw material, fresh (soft) quark cheese made from sheep's milk, is whipped and cooled. The following components as yogurt and probiotic culture Bifidobacterium sp. are incorporated. Flavoring component is added after proper mixing,. The product is filled into consumer packages and stored in a cool place. (en)
- Probiotický dezert z ovčího mléka je tvarohový výrobek, jehož výživová hodnota je dána vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek především vápníkem. Pozitivního zdravotního významu pro konzumenty je dosaženo obohacením tohoto dezertu o jogurtové a probiotické kultury. Základní surovina měkký tvaroh, vyrobený z ovčího mléka, se našlehá a vychladí. Následuje vmíchání jogurtové složky a probiotické kultury Bifidobacterium sp. Po řádném promíchání se přidá ochucující složka. Produkt se plní do spotřebitelského balení a skladuje v chladu.
- Probiotický dezert z ovčího mléka je tvarohový výrobek, jehož výživová hodnota je dána vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek především vápníkem. Pozitivního zdravotního významu pro konzumenty je dosaženo obohacením tohoto dezertu o jogurtové a probiotické kultury. Základní surovina měkký tvaroh, vyrobený z ovčího mléka, se našlehá a vychladí. Následuje vmíchání jogurtové složky a probiotické kultury Bifidobacterium sp. Po řádném promíchání se přidá ochucující složka. Produkt se plní do spotřebitelského balení a skladuje v chladu. (cs)
|
Title
| - Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka
- Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka (cs)
- Šonováček – probiotic dessert from sheep milk (en)
|
skos:prefLabel
| - Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka
- Šonováček – probiotický dezert z ovčího mléka (cs)
- Šonováček – probiotic dessert from sheep milk (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/10:TSONOV10!RIV11-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Výrobek rozšiřuje spektrum BIO regionálních výrobků na trhu. Roční výroba je 500 až 1000 kg v hodnotě 50 000 až 100 000 Kč ročně. Dalším efektem je obhospodařování půdy ve znevýhodněných oblastech, zaměstananost a údržba krajiny.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/10:TSONOV10
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Probiotic dessert from sheep milk; probiotic culture Bifidobacterium sp. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. (poskytovatel). Technologie ověřena a zavedena v BIO farma Chov ovcí Šonov (uživatel) Smlouva z 10.11.2010
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Novostí technologie je zpracování ovčího mléka na další produkt v BIO kvalitě. Šonováček je probiotický dezert z ovčího mléka s jogurtovou kulturou a probiotickými bakteriemi Bifidobacterium sp., což zvyšuje zdravotní hoddnotu výrobku.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
- Dragounová, Hedvika
- Menčíková, Monika
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |