About: Sušený podpůrný prostředek k získání imunity     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technical solution is related to dry promoting application whose consumption renovates natural immunity of human organisms. Dry promoting application, according to this utility model, contains minimally 106 of probiotic bacteria of genus Lactobacillus in 1 g of product, and also other strains of lactic acid bacteria and 4 % evening primerose oil. Dry promoting application also contents mineral matters as calcium, magnesium, zinc, kalium, ferrum, chromium, copper, selenium, molybdenum, silicium, manganese, boron and iodine and vitamins from category A, B, C, D, E, H, K. Dry promoting application is in powdery lyophilization form. Advantage of the dry promoting application for obtaining imunity is also easily to mix with any lukewarm drink and drink up, or cultivate to fermented probiotic drink. High concentration of probiotic bacteria passes gastrointestinal tract to the intestine, where influences positively both renovation of immunity and modulation of intestinal micro-flora. (en)
  • Technické řešení se týká sušeného podpůrného prostředku, jehož podáváním se obnoví přirozená imunita lidského organismu. Sušený podpůrný prostředek, podle toho užitného vzoru, obsahuje minimálně 106 probiotických bakterií rodu Lactobacillus v 1 g výrobku, dále obsahuje další kmeny bakterií mléčného kysání a 4 % pupálkového oleje. Sušený podpůrný prostředek dále obsahuje minerální látky jako například vápník, hořčík, zinek, draslík, železo, chrom, měď, selen, molybden, křemík, mangan, bór a jód a vitamíny ze skupin A, B, C, D, E, H, K. Podpůrný prostředek je v práškové lyofylizované formě. Výhodou podpůrného prostředku k získání imunity je to, že jej lze snadno zamíchat do jakéhokoliv vlažného nápoje a vypít nebo kultivovat na kysaný probiotický nápoj. Výhodou prostředku je, že vysoký obsah probiotických bakterií projde trávicím traktem až do střeva, kde působí pozitivně nejen na posílení imunity, ale také pozitivně upravuje střevní mikrofloru.
  • Technické řešení se týká sušeného podpůrného prostředku, jehož podáváním se obnoví přirozená imunita lidského organismu. Sušený podpůrný prostředek, podle toho užitného vzoru, obsahuje minimálně 106 probiotických bakterií rodu Lactobacillus v 1 g výrobku, dále obsahuje další kmeny bakterií mléčného kysání a 4 % pupálkového oleje. Sušený podpůrný prostředek dále obsahuje minerální látky jako například vápník, hořčík, zinek, draslík, železo, chrom, měď, selen, molybden, křemík, mangan, bór a jód a vitamíny ze skupin A, B, C, D, E, H, K. Podpůrný prostředek je v práškové lyofylizované formě. Výhodou podpůrného prostředku k získání imunity je to, že jej lze snadno zamíchat do jakéhokoliv vlažného nápoje a vypít nebo kultivovat na kysaný probiotický nápoj. Výhodou prostředku je, že vysoký obsah probiotických bakterií projde trávicím traktem až do střeva, kde působí pozitivně nejen na posílení imunity, ale také pozitivně upravuje střevní mikrofloru. (cs)
Title
  • Sušený podpůrný prostředek k získání imunity
  • Dry promoting application for obtaining immunity (en)
  • Sušený podpůrný prostředek k získání imunity (cs)
skos:prefLabel
  • Sušený podpůrný prostředek k získání imunity
  • Dry promoting application for obtaining immunity (en)
  • Sušený podpůrný prostředek k získání imunity (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/10:FDRYIM10!RIV12-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 20483
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 291211
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/10:FDRYIM10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dry promoting application; probiotics; immunomodulation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FD3021158847]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Peroutková, Jitka
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software