Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Sýr cottage v České republice se dosud vyráběl z kravského mléka bez obsahu probiotických bakterií. Technické řešení, podle tohoto užitného vzoru, popisuje výrobu sýru cottage z ovčího mléka s obsahem probiotických bakterií. Probiotika podporují obranyschopnost lidského organismu a funkci přirozené střevní mikroflóry, navíc ovčí mléko má vysokou nutriční hodnotu.
- Sýr cottage v České republice se dosud vyráběl z kravského mléka bez obsahu probiotických bakterií. Technické řešení, podle tohoto užitného vzoru, popisuje výrobu sýru cottage z ovčího mléka s obsahem probiotických bakterií. Probiotika podporují obranyschopnost lidského organismu a funkci přirozené střevní mikroflóry, navíc ovčí mléko má vysokou nutriční hodnotu. (cs)
- To date in the Czech Republic, cottage cheese was made from cow milk and without probiotic cultures. Technical solution according to this utility model describes cottage-like cheese manufacturing from ovine milk with added probiotic bacteria. Probiotics enhance stamina of human organism and function of natural intestine micro-flora, furthermore ovine milk has high nutrition value. (en)
|
Title
| - Ovčí sýr typu cottage s obsahem probiotické kultury
- Ovine cottage-like cheese containing probiotic culture (en)
- Ovčí sýr typu cottage s obsahem probiotické kultury (cs)
|
skos:prefLabel
| - Ovčí sýr typu cottage s obsahem probiotické kultury
- Ovine cottage-like cheese containing probiotic culture (en)
- Ovčí sýr typu cottage s obsahem probiotické kultury (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/09:OVCECO09!RIV10-MSM-26722861
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/09:OVCECO09
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - ovine cottage-like cheese; probiotics (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Roubal, Petr
- Pechačová, Marta
- Peroutková, Jitka
- Dragounová, Hedvika
- Kejmarová, Marie
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |