About: Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití.
  • Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití. (cs)
  • Knowledge about density of milk and cream is important part of preparing of technological and technical dairy equipment proposal and checking of dairy processes. Depending of milk and cream density on temperature (5 °C až 40 °C) and content of fat in milk (0,6 % až 5,6 %) and fat in cream (12 % až 43 %) was shown in the summary sheets from performance measuring of density. Marked results of measuring shown good conformity with references. The publication is addressed namely to dairy laboratory workers for practical using. (en)
Title
  • Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku
  • Depending of milk and cream density on temperature and fat content (en)
  • Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku (cs)
skos:prefLabel
  • Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku
  • Depending of milk and cream density on temperature and fat content (en)
  • Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09!RIV10-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 113/114
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 318072
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • density of milk and cream; depending on temperature and fat content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E48EA293D880]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2009
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Snášelová, Jana
  • Zikán, Vladimír
  • Motyčková, Markéta
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-950X
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software