About: Workshop DEN VÚM 2008     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Subjects of workshop: Current status and trends of production and consumption of milk in the world and in the Czech Republic New microbiological and chemical methods, and functional foods with probiotics - Results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport High numbers of somatic cells in raw milk, microbial deterioration of its quality and the possibility of improving the workability in the manufacture of cheese Research on new types of functional foods Properties of pure starter cultures in cultivation in the temperature cycle Presentation Laktoflora Milk culture with new properties for use in dairy fermented products. Application of %22wild%22 strains of lactic acid bacteria for new dairy products. The use of molecular biological methods for obtaining new strains of lactic acid bacteria with probiotic properties Evaluation of fermented beverages from goat's milk (en)
  • Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka
  • Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka (cs)
Title
  • Workshop DEN VÚM 2008
  • Workshop DEN VÚM 2008 (en)
  • Workshop DEN VÚM 2008 (cs)
skos:prefLabel
  • Workshop DEN VÚM 2008
  • Workshop DEN VÚM 2008 (en)
  • Workshop DEN VÚM 2008 (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/08:DENVUM08!RIV09-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 405855
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/08:DENVUM08
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dairying; science, research, advisory service; word and czech dairying (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FAC1A88D2EC6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Dráb, Vladimír
  • Havlíková, Šárka
  • Kopáček, Jiří
  • Kvasničková, Eva
  • Nehyba, Antonín
  • Němečková, Irena
  • Plocková, Milada
  • Rittich, Bohuslav
  • Černý, Vladimír
  • Šalaková, Alexandra
  • Španová, Alena
  • Elich, Ondřej
  • Pechačová, Marta
  • Peroutková, Jitka
  • Mátlová, Věra
  • Marková, Marie
  • Švandrlík, Zdeněk
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software