Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Subjects of workshop: Current status and trends of production and consumption of milk in the world and in the Czech Republic New microbiological and chemical methods, and functional foods with probiotics - Results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport High numbers of somatic cells in raw milk, microbial deterioration of its quality and the possibility of improving the workability in the manufacture of cheese Research on new types of functional foods Properties of pure starter cultures in cultivation in the temperature cycle Presentation Laktoflora Milk culture with new properties for use in dairy fermented products. Application of %22wild%22 strains of lactic acid bacteria for new dairy products. The use of molecular biological methods for obtaining new strains of lactic acid bacteria with probiotic properties Evaluation of fermented beverages from goat's milk (en)
- Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka
- Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka (cs)
|
Title
| - Workshop DEN VÚM 2008
- Workshop DEN VÚM 2008 (en)
- Workshop DEN VÚM 2008 (cs)
|
skos:prefLabel
| - Workshop DEN VÚM 2008
- Workshop DEN VÚM 2008 (en)
- Workshop DEN VÚM 2008 (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/08:DENVUM08!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| - Nehyba, Antonín
- Černý, Vladimír
- Drbohlav, Jan
- Šalaková, Alexandra
- Kvasničková, Eva
- Havlíková, Šárka
- Pechačová, Marta
- Němečková, Irena
- Elich, Ondřej
- Peroutková, Jitka
- Dráb, Vladimír
- Marková, Marie
|
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/08:DENVUM08
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - dairying; science, research, advisory service; word and czech dairying (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Dráb, Vladimír
- Havlíková, Šárka
- Kopáček, Jiří
- Kvasničková, Eva
- Nehyba, Antonín
- Němečková, Irena
- Plocková, Milada
- Rittich, Bohuslav
- Černý, Vladimír
- Šalaková, Alexandra
- Španová, Alena
- Elich, Ondřej
- Pechačová, Marta
- Peroutková, Jitka
- Mátlová, Věra
- Marková, Marie
- Švandrlík, Zdeněk
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |