About: Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Direct microbiological methods using Rabit apparatus were implemented for studying the resistance of Lactobacillus helveticus strains against the temperature between 30-50 °C. Indirect methods were used for properties comparison of group strains Pseudomonas fluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis. Achieved and presented results confirm the suitability of using the Rabit apparatus and impedance microbiology method for studying properties of individual strains of microorganisms. (en)
  • Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 – 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonas fluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů.
  • Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 – 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonas fluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů. (cs)
Title
  • Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.
  • Application of direct and indirect impedance method for studying a pure dairy culture and milk contaminated culture. (en)
  • Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka. (cs)
skos:prefLabel
  • Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.
  • Application of direct and indirect impedance method for studying a pure dairy culture and milk contaminated culture. (en)
  • Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka. (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/07:MLSY0107!RIV08-MSM-26722861
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 59-63
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 410332
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/07:MLSY0107
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • impedance; RABIT; Pseudomonas fluorescens; Bacillus cereus; Bacillus licheniformis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3D19550F37A9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VŠCHT Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mléko a sýry 2007
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Havlíková, Šárka
  • Kvasničková, Eva
  • Černý, Vladimír
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-661-6
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software