About: Workshop pro sýraře a sýrařské mistry     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Microbiology: Microbiological evaluation of cheesemilk, microbiological check of cheese ripening, determination of lactococci, lactobacilli, propionibacteria and the level of potencional harmful microflora, using of culture media, the technique for samples treatment, cultivation and interpretation of results including of practical demonstrations, cheese defects and their potential causes of microbiological background. Chemical and technological part: Evaluation of cheesemilk especially from the composition of view, dairy starters, renneting of milk and thermal curves on the cheesemaker, the technology of cheese curd manufacture and molding of green cheese, cheese salting, decomposition of the dry matter and the formation of defects of non microbiological origin, cheese ripening, water activity, microflora, quality of ripened cheese, defects of microbiological and non microbiological origin, demonstration of the selected check methods. Yield, its checking, cheese packaging, environment, its analysis (en)
  • Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola
  • Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola (cs)
Title
  • Workshop pro sýraře a sýrařské mistry
  • Workshop for cheesemakers and cheesemasters (en)
  • Workshop pro sýraře a sýrařské mistry (cs)
skos:prefLabel
  • Workshop pro sýraře a sýrařské mistry
  • Workshop for cheesemakers and cheesemasters (en)
  • Workshop pro sýraře a sýrařské mistry (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/06:WOSY1106!RIV08-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 509099
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/06:WOSY1106
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheesemaking (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F23A1B5626F8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VÚM s.r.o., Tábor, Soběslavská 841
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Havlíková, Šárka
  • Kvasničková, Eva
  • Černý, Vladimír
  • Pechačová, Marta
  • Peroutková, Jitka
  • Hofer, Jiří
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software