About: Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti.
  • Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti. (cs)
  • Based on research of special lactic microorganism properties and determination of their probiotic properties and based on study of milk, whey and brewer’s yeast components, technology of nutritional food supplement – pill (tablet) – containing probiotic bifidobacteria was developed, proven and established into production. The proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product, materials balance of processing and ideological model of production line. The technology is based on utilization of bifidobacteria fermentation and their addition into the mixture with brewer’s yeast and tablet production in order to guarantee the concentration of bifidobacteria during the whole time of shelf life of product. (en)
Title
  • Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi
  • Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi (cs)
  • Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast (en)
skos:prefLabel
  • Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi
  • Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi (cs)
  • Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast (en)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/05:TPANGA05!RIV09-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Roční výroba od r. 2005: 12 000 kg
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 546119
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/05:TPANGA05
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TPANGA05
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • nutrionally supplement; brewers yeasts; Lactobacillus and Bifidobacterium; complex of B vitamins (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [41E88F73DCDE]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. , technologie ověřena a zavedena v RAPETO a.s.,Čeliv u Bezdružic.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název BIFI PANGAMIN tableta - potravní doplněk s bioaktivními látkami mléka, pivovarských kvasnic s vysokou koncentrací probiotických bakterií Lactobacillus acidophilus a Bifidobakterie
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
  • Sajvera, Radek
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software