Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Na základě výzkumu vlastností mléčných složek byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie nutričně kompletní tekuté sterilované enterální výživy. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na úpravě složení mléka za využití ultrafiltrace, odstřeďování a vmíchání přídatných vybraných a prověřených složek a na vhodném tepelném ošetření produktu.
- Na základě výzkumu vlastností mléčných složek byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie nutričně kompletní tekuté sterilované enterální výživy. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na úpravě složení mléka za využití ultrafiltrace, odstřeďování a vmíchání přídatných vybraných a prověřených složek a na vhodném tepelném ošetření produktu. (cs)
- Based on research of dairy components properties, technology of nutritionally complete liquid sterilized enteral nutrition was developed, proven and established into production. Proven technology includes parameters for production, parameters and composition of product, material bilancy and ideological design of production line. Technology is based on modification of milk composition using ultrafiltration, separation and incorporation of additional selected and proven components and adequate heat treatment of product. (en)
|
Title
| - Technologie – nutričně kompletní tekutá enterální výživa
- Technologie – nutričně kompletní tekutá enterální výživa (cs)
- Technology – nutritionally complete liquid enteral nutrition (en)
|
skos:prefLabel
| - Technologie – nutričně kompletní tekutá enterální výživa
- Technologie – nutričně kompletní tekutá enterální výživa (cs)
- Technology – nutritionally complete liquid enteral nutrition (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/05:TNUTRN05!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Od zavedení výroby tj. 2005 až 2008 se vyrobilo 37 000 l produktu a distribuuje se průběžně převážně do nemocnic a lékáren podle jejich objednávek. Výrobek byl exportován i do Maďarska.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/05:TNUTRN05
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - complete enteral nutrition; hypercaloric; natural rate of milk proteins; ultrafiltration (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. jako součást průběžné zprávy výzkumného záměru MSM 2672286101 za rok 2007, technologie ověřena a zavedena v Bohušovické mlékárně a.s.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název: NUTRILAC standard - nutričně kompletní tekutá sterilovaná enterální výživa, balení skleněná láhev 310ml.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Binder, Michael
- Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Pechačová, Marta
- Jarmar, Jan
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |