Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Based on research of lactic microorganisms properties was developed, proven and established into production technology of kefir milk with increased content of vitamin B 12 . Proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product and ideological model of production line. The technology is based on principle of milk fermentation by mixture LAB and kefir yeasts and special strain Propionibacterium. (en)
- Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitaminu B12. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka směsí speciálního prověřeného kmene Propionibakterie, vybrané a prověřené směsné kefírové kultury mikroorganismů a bakterií mléčného kvašení.
- Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitaminu B12. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka směsí speciálního prověřeného kmene Propionibakterie, vybrané a prověřené směsné kefírové kultury mikroorganismů a bakterií mléčného kvašení. (cs)
|
Title
| - Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12
- Technology - kefir milk with enhanced content of vitamin B12 (en)
- Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12 (cs)
|
skos:prefLabel
| - Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12
- Technology - kefir milk with enhanced content of vitamin B12 (en)
- Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12 (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/05:TKEFIR05!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - od zavedení výroby se vyrábí produktu kefírové mléko se zvýšeným obsahem vitamínu B12 cca 800 000 litrů ročně. Výrobek je na tuzemském trhu a je i exportován do Itálie.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/05:TKEFIR05
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - kefir; kefir milk; vitamin B12; lactic acid bacteria; kefir yeasts; propionic bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. jako příloha průběžné zprávy výzkumného záměru MSM 2672286101 za rok 2005, technologie ověřena a zavedena v Mlékárně Kunín a.s.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název: Kefírové mléko, balení PET láhev 950 g
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
- Kovářová, Lucie
- Hofer, Jiří
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |