About: Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Based on research of lactic microorganisms properties was developed, proven and established into production technology of kefir milk with increased content of vitamin B 12 . Proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product and ideological model of production line. The technology is based on principle of milk fermentation by mixture LAB and kefir yeasts and special strain Propionibacterium. (en)
  • Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitaminu B12. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka směsí speciálního prověřeného kmene Propionibakterie, vybrané a prověřené směsné kefírové kultury mikroorganismů a bakterií mléčného kvašení.
  • Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitaminu B12. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace mléka směsí speciálního prověřeného kmene Propionibakterie, vybrané a prověřené směsné kefírové kultury mikroorganismů a bakterií mléčného kvašení. (cs)
Title
  • Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12
  • Technology - kefir milk with enhanced content of vitamin B12 (en)
  • Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12 (cs)
skos:prefLabel
  • Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12
  • Technology - kefir milk with enhanced content of vitamin B12 (en)
  • Technologie kefírového mléka se zvýšeným obsahem vitamínu B 12 (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/05:TKEFIR05!RIV09-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • od zavedení výroby se vyrábí produktu kefírové mléko se zvýšeným obsahem vitamínu B12 cca 800 000 litrů ročně. Výrobek je na tuzemském trhu a je i exportován do Itálie.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 546108
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/05:TKEFIR05
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TKEFIR05
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • kefir; kefir milk; vitamin B12; lactic acid bacteria; kefir yeasts; propionic bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7D45615114D4]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. jako příloha průběžné zprávy výzkumného záměru MSM 2672286101 za rok 2005, technologie ověřena a zavedena v Mlékárně Kunín a.s.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název: Kefírové mléko, balení PET láhev 950 g
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
  • Kovářová, Lucie
  • Hofer, Jiří
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software