Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The publication deals with the management of the hotel and catering facilities. Managers todays organizations must decide how to respond effectively to changing conditions in the contemporary economic crisis. The essence of accountability of senior management of todays organizations is to promote a fundamental change in their business conduct led organizations, logically coherent and natural steps. Emphasis on proactive action in crisis management firm. (en)
- Publikace se zabývá managementem hotelových a gastronomických zařízení. Manažeři dnešních organizací se musí rozhodnout, jak účelně reagovat na změnu podmínek v soudobé hospodářské krizi. Podstatou odpovědnosti představitelů vrcholového managementu dnešních organizací je prosadit zásadní změnu podnikatelského chování jimi vedených organizací, logicky provázaných a přirozených kroků. Klade důraz na proaktivní jednání při krizovém řízení firmy.
- Publikace se zabývá managementem hotelových a gastronomických zařízení. Manažeři dnešních organizací se musí rozhodnout, jak účelně reagovat na změnu podmínek v soudobé hospodářské krizi. Podstatou odpovědnosti představitelů vrcholového managementu dnešních organizací je prosadit zásadní změnu podnikatelského chování jimi vedených organizací, logicky provázaných a přirozených kroků. Klade důraz na proaktivní jednání při krizovém řízení firmy. (cs)
|
Title
| - Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení
- Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení (cs)
- Effect of Economic Crisis on the Change of Behaviour Management in Hotel and Catering Facilities (en)
|
skos:prefLabel
| - Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení
- Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení (cs)
- Effect of Economic Crisis on the Change of Behaviour Management in Hotel and Catering Facilities (en)
|
skos:notation
| - RIV/25619161:_____/13:#0000072!RIV14-MMR-25619161
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/25619161:_____/13:#0000072
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Economic crisis, recession, management, hotel, gastronomy, behaviour change (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |