Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bezpluchý ječmen je vhodnou alternativou k obohacení potravy obyvatel vyspělých zemí, zvláště kvůli významnému obsahu zdravotně prospěšných látek, jako je stravitelná vláknina, mikroživiny a další složky s prokazatelnými účinky v prevenci proti civilizačním chorobám. Kromě výběru vhodného genotypu je maximální využití jeho potenciálu ovlivněno použitou metodou zpracování a vypracováním receptů pro výrobu cereálních produktů s nejvyšším přijatelným podílem ječmene. (cs)
- Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley.
- Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley. (en)
|
Title
| - Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization
- Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization (en)
- Změny v nutriční kvalitě bezpluchého ječmene během zpracování a využití zrna (cs)
|
skos:prefLabel
| - Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization
- Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization (en)
- Změny v nutriční kvalitě bezpluchého ječmene během zpracování a využití zrna (cs)
|
skos:notation
| - RIV/25328859:_____/06:#0000227!RIV08-MSM-25328859
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QF3291), Z(MSM2532885901)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/25328859:_____/06:#0000227
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hulless barley; grain chemical composition; nutritional quality; dietary fibre; beta-glucans; bakery products; pastry products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Proceedings of the 3rd Congress on Flour-Bread/5th Croatian Congress of Cereal Technologists
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Prokeš, Josef
- Vaculová, Kateřina
- Gabrovská, Dana
- Ouhrabková, Jarmila
- Paulíčková, Ivana
- Rysová, Jana
- Hoke, Karel
- Houska, Miroslav
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies
|
https://schema.org/isbn
| |