Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The contribution presents wider possibilities of food market with products, such as spreads and dressings, containing functional components of synbiotics composed of suitable probiotic cultures and their combinations with prebiotics from non-traditionalminor cereals. Probiotic cultures were selected based on their ability to grow and use beta-glucan extract from hulless barley. Probiotic strains with positive responses to extract amendment were selected. (en)
- Příspěvek je rozšířením možnosti potravinářského trhu o potraviny typu pomazánek a dresingů, s funkčními složkami synbiotik založených na výběru vhodných probiotických kultur a jejich kombinace s prebiotiky z netradičním minoritních obilovin. Probiotickékutury byly vybrány na základě jejich schopnosti růst a využívat B-glukanový extrakt z bezpluchého ječmene. Byly vybrány probiotické kmeny pozitivně reagující na přídavek extraktu.
- Příspěvek je rozšířením možnosti potravinářského trhu o potraviny typu pomazánek a dresingů, s funkčními složkami synbiotik založených na výběru vhodných probiotických kultur a jejich kombinace s prebiotiky z netradičním minoritních obilovin. Probiotickékutury byly vybrány na základě jejich schopnosti růst a využívat B-glukanový extrakt z bezpluchého ječmene. Byly vybrány probiotické kmeny pozitivně reagující na přídavek extraktu. (cs)
|
Title
| - Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik
- Development of functional yogurts, dressings, and spreads on the basis of synbiotics (en)
- Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik
- Development of functional yogurts, dressings, and spreads on the basis of synbiotics (en)
- Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik (cs)
|
skos:notation
| - RIV/25328859:_____/05:#0000075!RIV06-MZE-25328859
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/25328859:_____/05:#0000075
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - yogurt; dressing; spreads; synbiotics (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Sborník příspěvků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Vaculová, Kateřina
- Paulíčková, Ivana
- Komárková, Eliška
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
|
https://schema.org/isbn
| |