About: A set of maps related to the hydrological network of emergency planning zone of Nuclear Power Plant Temelín     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín je jeden z hlavních výstupů projektu Ministerstva vnitra České republiky Minimalizace dopadů radiační kontaminace na krajinu v havarijní zóně jaderné elektrárny Temelín (VG20122015100) a naplňuje podmínky dílčího cíle 1.4. za rok 2012. Na základě dat databáze DIBAVOD (poskytovatel VÚV T.G.Masaryka, v.v.i.) a dalších, byly vyhodnoceny podklady vztahující se k hydrologické síti, potenciální retenci a sklonitostně - výškovým poměrům zóně havarijního plánování JETe. Výstupem je sada deseti map, uspořádaných do souborné mapové kompozice. Mapový soubor bude sloužit jako podklady pro terénní identifikaci a výběr vhodných retenčních prvků v zóně havarijního plánování ve druhé etapě projektu v roce 2013. Předpokládáme, že vytipované prvky by mohly sloužit pro zadržení, zdržení vody v krajině, případně i pro retenci izotopů v případě nepříliš vážných typů jaderných událostí.
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín je jeden z hlavních výstupů projektu Ministerstva vnitra České republiky Minimalizace dopadů radiační kontaminace na krajinu v havarijní zóně jaderné elektrárny Temelín (VG20122015100) a naplňuje podmínky dílčího cíle 1.4. za rok 2012. Na základě dat databáze DIBAVOD (poskytovatel VÚV T.G.Masaryka, v.v.i.) a dalších, byly vyhodnoceny podklady vztahující se k hydrologické síti, potenciální retenci a sklonitostně - výškovým poměrům zóně havarijního plánování JETe. Výstupem je sada deseti map, uspořádaných do souborné mapové kompozice. Mapový soubor bude sloužit jako podklady pro terénní identifikaci a výběr vhodných retenčních prvků v zóně havarijního plánování ve druhé etapě projektu v roce 2013. Předpokládáme, že vytipované prvky by mohly sloužit pro zadržení, zdržení vody v krajině, případně i pro retenci izotopů v případě nepříliš vážných typů jaderných událostí. (cs)
  • Set of maps related to the hydrological network in emergency planning zone of nuclear power plant Temelín is one of the main outputs of the project of the Ministry of Interior of the Czech Republic called “Minimizing the impact of radiation contamination of the landscape in an emergency zone of the nuclear power plant Temelín” (VG20122015100). Based on the digital database of hydrological data DIBAVOD (data provider VÚV T.G.Masaryka, v.v.i.), and other data sources, documentation related to the hydrological network, potential retention and elevation-slope characteristics of the emergency planning zone was gathered and created. The output is a set of ten maps, arranged into a comprehensive map composition. The map set will serve as a basis for field identification and selection of appropriate retention elements in the emergency planning zone in the second stage of the project in 2013. We assume that the elements could be used for detention, retention of water in the landscape, or even for isotopes retention in the case of not very serious types of nuclear events. (en)
Title
  • A set of maps related to the hydrological network of emergency planning zone of Nuclear Power Plant Temelín (en)
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín (cs)
skos:prefLabel
  • A set of maps related to the hydrological network of emergency planning zone of Nuclear Power Plant Temelín (en)
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín
  • Soubor mapových podkladů vztahujících se k hydrologické síti zóny havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín (cs)
skos:notation
  • RIV/25173154:_____/12:#0000258!RIV13-MV0-25173154
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(VG20122015100)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Podklady pro terénní identifikaci a výběr vhodných retenčních prvků v zóně havarijního plánování jaderné elektrárny Temelín. Vytipované prvky by mohly sloužit pro zadržení, zdržení vody v krajině, případně i pro retenci izotopů v případě nepříliš vážných typů jaderných událostí a k optimalizaci prostředků vynaložených na radiační ochranu.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 169837
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25173154:_____/12:#0000258
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Soubor map ENKI 01/2012
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • water courses; water reservoirs; hydrographic characteristic; land cover; DEM; slope; retention; samplins sites; ArcGIS (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0FA78D912614]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • soubor map, elektronická forma, formát PDF. Mapy jsou dostupné na vyžádání. Kontaktní osoba Petra Hesslerová, Dukelská 145, 379 01 Třeboň. Tel: 384 706 173 e-mail: hesslerova@enki.cz. Smlouva mezi Ministerstvem vnitra ČR (IČO 00007064) a ENKI, o.p.s. (IČO 25173154) - hlavním řešitelem, uzavřena s účinností od 1.1.2012. .
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hesslerová, Petra
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 9 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software