About: Podmínky pro uplatnění fair trade v ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Leták informuje o hlavních zjištěních z výzkumného šetření realizovaného v rámci řešení projektu č. CZ.2.01.2011.221.001 s názvem „Přístup obyvatel ČR k fair trade”. Prezentované výsledky identifikují a charakterizují postoje veřejnosti k hlavním specifickým rysům fairtradových výrobků; přehled těchto postojů slouží k odhadu dalšího rozvoje zájmu spotřebitelů o fairtradové výrobky v ČR. Předmětem prezentovaných výsledků je dále charakterizace vybraných důvodů pro nákup faitradových výrobků. Samostatným tématem je ochota zaplatit vyšší cenu za fairtradové výrobky, která je dána certifikovaným způsobem výroby/produkce. Hlavním cílem celého projektu je hodnocení vlivu vybraných společenských podmínek na rozvoj fair trade v České republice, stanovení hlavních faktorů ovlivňujících zájem veřejnosti o fairtradové výrobky a rozšíření poznatkové báze o nákupním chování a nákupních preferencích týkajících se fairtradových výrobků. Data prezentovaná v tomto letáku byla získávána metodou face-to-face interview na vzorku obyvatel ČR, který byl vybrán pomocí kvótního výběru; celkem bylo provedeno 1.188 interview.
  • Leták informuje o hlavních zjištěních z výzkumného šetření realizovaného v rámci řešení projektu č. CZ.2.01.2011.221.001 s názvem „Přístup obyvatel ČR k fair trade”. Prezentované výsledky identifikují a charakterizují postoje veřejnosti k hlavním specifickým rysům fairtradových výrobků; přehled těchto postojů slouží k odhadu dalšího rozvoje zájmu spotřebitelů o fairtradové výrobky v ČR. Předmětem prezentovaných výsledků je dále charakterizace vybraných důvodů pro nákup faitradových výrobků. Samostatným tématem je ochota zaplatit vyšší cenu za fairtradové výrobky, která je dána certifikovaným způsobem výroby/produkce. Hlavním cílem celého projektu je hodnocení vlivu vybraných společenských podmínek na rozvoj fair trade v České republice, stanovení hlavních faktorů ovlivňujících zájem veřejnosti o fairtradové výrobky a rozšíření poznatkové báze o nákupním chování a nákupních preferencích týkajících se fairtradových výrobků. Data prezentovaná v tomto letáku byla získávána metodou face-to-face interview na vzorku obyvatel ČR, který byl vybrán pomocí kvótního výběru; celkem bylo provedeno 1.188 interview. (cs)
  • Leaflet illustrates the main findings from the survey conducted within the project no. CZ.2.01.2011.221.001, entitled “Perception of Czech inhabitants to fair trade”. The results identify and characterize attitudes toward the distinct features of fair trade products; an overview of these attitudes is used for estimation of further development of consumer interest in fair trade products in Czech Republic. Furthermore, the presented results characterize the selected reasons for fair trade products purchase. Specific topic is the willingness to pay a higher price for fair trade products. The main objective of this project is to evaluate the effect of selected social conditions for the development of fair trade in the Czech Republic in order to determine the main factors affecting public interest in fair trade products and to expand data on shopping behavior and shopping preferences regarding fair trade products. Data published in this leaflet is based on a sample of the Czech population that was selected by quota sampling; 1,188 face-to-face interviews were conducted. (en)
Title
  • Podmínky pro uplatnění fair trade v ČR
  • Podmínky pro uplatnění fair trade v ČR (cs)
  • Conditions for fair trade development in the Czech Republic (en)
skos:prefLabel
  • Podmínky pro uplatnění fair trade v ČR
  • Podmínky pro uplatnění fair trade v ČR (cs)
  • Conditions for fair trade development in the Czech Republic (en)
skos:notation
  • RIV/24759384:_____/12:02001304!RIV15-MSM-24759384
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 159118
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/24759384:_____/12:02001304
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fairtrade products, willingness to pay, fair trade certification impact (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [54DE11C44439]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ďurďa, Otakar
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software