About: Filling for bakery products with the addition of freeze-dried soy culture     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • This technical solution is related to a filling for bakery products that contains live bacteria in form of freeze-dried soy culture and that is suitable for usage in products after baking. The filling is suitable for patients with the allergy to cow milk proteins, vegetarians and vegans. The filling contains minimally 1.0 a 105 cfu/g lactic acid bacteria in form of freeze-dried soy culture, starch syrup, sugars, spreadable fat, flavouring components, lecithin, prebiotics. (en)
  • Technické řešení se týká náplně pro pekárenské výrobky, která obsahuje živé bakterie, ve formě lyofilizované sójové kultury a která je vhodná k aplikaci do výrobku po upečení. Náplň je vhodná pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, pro vegetariány a vegany. Náplň obsahuje minimálně 1,0 x 105 KTJ/g živých bakterií mléčného kvašení v podobě lyofilizované sójové kultury, škrobový sirup, cukry, roztíratelný tuk, ochucující složky, lecitin, prebiotika.
  • Technické řešení se týká náplně pro pekárenské výrobky, která obsahuje živé bakterie, ve formě lyofilizované sójové kultury a která je vhodná k aplikaci do výrobku po upečení. Náplň je vhodná pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, pro vegetariány a vegany. Náplň obsahuje minimálně 1,0 x 105 KTJ/g živých bakterií mléčného kvašení v podobě lyofilizované sójové kultury, škrobový sirup, cukry, roztíratelný tuk, ochucující složky, lecitin, prebiotika. (cs)
Title
  • Filling for bakery products with the addition of freeze-dried soy culture (en)
  • Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury
  • Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury (cs)
skos:prefLabel
  • Filling for bakery products with the addition of freeze-dried soy culture (en)
  • Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury
  • Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/14:#NE39!RIV15-MZE-16193296
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QI101B267)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27631
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 31557
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/14:#NE39
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • filling for bakery; non-dairy probiotic foods; soy products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3D13661D4118]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Chramostová, Jana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software