Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - This technical solution is related to a filling for bakery products that contains live bacteria in form of freeze-dried soy culture and that is suitable for usage in products after baking. The filling is suitable for patients with the allergy to cow milk proteins, vegetarians and vegans. The filling contains minimally 1.0 a 105 cfu/g lactic acid bacteria in form of freeze-dried soy culture, starch syrup, sugars, spreadable fat, flavouring components, lecithin, prebiotics. (en)
- Technické řešení se týká náplně pro pekárenské výrobky, která obsahuje živé bakterie, ve formě lyofilizované sójové kultury a která je vhodná k aplikaci do výrobku po upečení. Náplň je vhodná pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, pro vegetariány a vegany. Náplň obsahuje minimálně 1,0 x 105 KTJ/g živých bakterií mléčného kvašení v podobě lyofilizované sójové kultury, škrobový sirup, cukry, roztíratelný tuk, ochucující složky, lecitin, prebiotika.
- Technické řešení se týká náplně pro pekárenské výrobky, která obsahuje živé bakterie, ve formě lyofilizované sójové kultury a která je vhodná k aplikaci do výrobku po upečení. Náplň je vhodná pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, pro vegetariány a vegany. Náplň obsahuje minimálně 1,0 x 105 KTJ/g živých bakterií mléčného kvašení v podobě lyofilizované sójové kultury, škrobový sirup, cukry, roztíratelný tuk, ochucující složky, lecitin, prebiotika. (cs)
|
Title
| - Filling for bakery products with the addition of freeze-dried soy culture (en)
- Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury
- Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury (cs)
|
skos:prefLabel
| - Filling for bakery products with the addition of freeze-dried soy culture (en)
- Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury
- Náplň pro pekárenské výrobky s přídavkem lyofilizované sójové kultury (cs)
|
skos:notation
| - RIV/16193296:_____/14:#NE39!RIV15-MZE-16193296
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/16193296:_____/14:#NE39
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - filling for bakery; non-dairy probiotic foods; soy products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Chramostová, Jana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |