Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - This technical solution is concerned with a rice probiotic dessert that is suitable for patients suffering from milk protein allergy, soy protein allergy, dry nutshell seeds allergy, lactose intolerance, higher risk of cardiovascular diseases, coeliac disease or diabetes mellitus and for vegetarians and vegans. The dessert contains rice flour, stabilizers, starch syrup, hypoallergenic probiotic culture of bifidobacteria, lactobacilli or enterococci and water. The dessert can also contain vegetable oil, flavouring ingredients, prebiotics or hypoallergenic yoghurt or mesophilic culture. (en)
- Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej, ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu.
- Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej, ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu. (cs)
|
Title
| - Rice probiotic dessert (en)
- Rýžový dezert s probiotiky
- Rýžový dezert s probiotiky (cs)
|
skos:prefLabel
| - Rice probiotic dessert (en)
- Rýžový dezert s probiotiky
- Rýžový dezert s probiotiky (cs)
|
skos:notation
| - RIV/16193296:_____/11:MFRIPR11!RIV12-MSM-16193296
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06047), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/16193296:_____/11:MFRIPR11
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - rice probiotic dessert; milk protein allergy; soy protein allergy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Roubal, Petr
- Němečková, I.
- Bařinová, M.
- Kejmarová, M.
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |