About: Rice probiotic dessert     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • This technical solution is concerned with a rice probiotic dessert that is suitable for patients suffering from milk protein allergy, soy protein allergy, dry nutshell seeds allergy, lactose intolerance, higher risk of cardiovascular diseases, coeliac disease or diabetes mellitus and for vegetarians and vegans. The dessert contains rice flour, stabilizers, starch syrup, hypoallergenic probiotic culture of bifidobacteria, lactobacilli or enterococci and water. The dessert can also contain vegetable oil, flavouring ingredients, prebiotics or hypoallergenic yoghurt or mesophilic culture. (en)
  • Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej, ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu.
  • Technické řešení se týká rýžového dezertu s probiotiky, který je vhodný pro pacienty s alergií na mléčné bílkoviny, s alergií na sójové bílkoviny, s alergií na suché skořápkaté plody, s laktosovou intolerancí, se zvýšeným rizikem kardiovaskulárních onemocnění, pro celiaky, pro diabetiky a pro vegetariány a vegany. Dezert obsahuje rýžovou mouku, stabilizátory, škrobový sirup, hypoalergenní probiotickou kulturu bifidobakterií, laktobacilů nebo enterokoků a vodu. Dezert může dále obsahovat rostlinný olej, ochucující složku, prebiotika nebo hypoalergenní jogurtovou nebo mezofilní kulturu. (cs)
Title
  • Rice probiotic dessert (en)
  • Rýžový dezert s probiotiky
  • Rýžový dezert s probiotiky (cs)
skos:prefLabel
  • Rice probiotic dessert (en)
  • Rýžový dezert s probiotiky
  • Rýžový dezert s probiotiky (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/11:MFRIPR11!RIV12-MSM-16193296
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06047), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 22460
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 228008
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/11:MFRIPR11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rice probiotic dessert; milk protein allergy; soy protein allergy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9C6CA9460CBE]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Roubal, Petr
  • Němečková, I.
  • Bařinová, M.
  • Kejmarová, M.
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software