About: Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Technical solution is related to the hypoalergenic culture of lactic acid bacteria suitable for preparation and manufacturing of non-alcoholic fermented functional foods like fermented beverages, desserts, dressings, spreads, etc., which are suitable for pacients suffering from allergy on cow milk proteins, lactose intolerance or phenylketonuria. (en)
  • Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.
  • Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií. (cs)
Title
  • Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
  • Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods (en)
  • Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin (cs)
skos:prefLabel
  • Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
  • Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods (en)
  • Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09!RIV11-MSM-16193296
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06047), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 19556
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 318227
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hypoalergenic culture of lactic acid bacteria; functional foods (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [62B714105901]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Roubal, P.
  • Gabrovská, D.
  • Němečková, I.
  • Pechačová, Marta
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software