Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Technical solution is related to the hypoalergenic culture of lactic acid bacteria suitable for preparation and manufacturing of non-alcoholic fermented functional foods like fermented beverages, desserts, dressings, spreads, etc., which are suitable for pacients suffering from allergy on cow milk proteins, lactose intolerance or phenylketonuria. (en)
- Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.
- Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií. (cs)
|
Title
| - Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
- Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods (en)
- Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
- Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods (en)
- Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09!RIV11-MSM-16193296
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06047), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hypoalergenic culture of lactic acid bacteria; functional foods (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Roubal, P.
- Gabrovská, D.
- Němečková, I.
- Pechačová, Marta
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |