AttributesValues
rdf:type
Description
  • Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses. (en)
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru (cs)
Title
  • Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses. (en)
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru (cs)
skos:prefLabel
  • Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses. (en)
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
  • Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/04:994477!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 94-97
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3162)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 593754
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/04:994477
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mikroflóra;syrové mléko;bakteriální toxiny;pasterační teploty;bakteriální spóry;klíčení;kyselina dipikolinová;ATP;metody;spektrofotometrie;luminometrie;stripový test (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [55FEEA61BCE7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Rapotín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník ze semináře 24.11.2004: Aktuální problémy řízení v chovu skotu.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kvasničková, Eva
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Rapotín
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 106 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software