About: Development and verification of the metods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from entering raw materials to the consumers.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this paper are stated several controling methods - cheap and simple detection of microbiological contamination by Microbitest method, detection of Clostridium sp. in cheeses, evaluation of %22temperature exercize tests%22 of milk products and measurementof lactic acid production by starter cultures. (en)
  • V tomto příspěvku jsou uvedené některé kontrolní metody - levná a jednoduchá detekce mikrobiologické kontaminace pomocí Microbitest metod, detekce Clostridium sp. v sýrech, vyhodnocení %22 termostatových testů%22 mléčných výrobků a měření produkce kyseliny mléčné startérovými kulturami.
  • V tomto příspěvku jsou uvedené některé kontrolní metody - levná a jednoduchá detekce mikrobiologické kontaminace pomocí Microbitest metod, detekce Clostridium sp. v sýrech, vyhodnocení %22 termostatových testů%22 mléčných výrobků a měření produkce kyseliny mléčné startérovými kulturami. (cs)
Title
  • Development and verification of the metods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from entering raw materials to the consumers. (en)
  • Kontrola a řízení technologie výroby sýrů v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele.
  • Kontrola a řízení technologie výroby sýrů v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele. (cs)
skos:prefLabel
  • Development and verification of the metods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from entering raw materials to the consumers. (en)
  • Kontrola a řízení technologie výroby sýrů v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele.
  • Kontrola a řízení technologie výroby sýrů v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele. (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/04:#0000213!RIV06-MZE-16193296
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 47-51
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD1379)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 570631
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/04:#0000213
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Mikrobitest; Clostridium sp.; lactic acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [43BC8CF9ACA9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dráb, Vladimír
  • Kvasničková, Eva
  • Roubal, Petr
  • Černý, Vladimír
  • Pechačová, Marta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-42
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software