About: Production of Semihard Cheese and Quality Defects Occurence.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Eidamské sýry jsou často postiženy vadami - světlá zóna po obvodu bochníků, výskyt malých štěrbinek v podpovrchová vrstvě a především měkčí horní vrstvou bloků sýra. Intenzita těchto vad se mění během zrání sýrů.Výskyt těchto abnormalit a jejich intenzita je způsobena nesourodým složením bochníků sýra - hlavně rozložením sušiny a soliprosté sušiny. Dominující vliv na nehomogenní složení napříč blokem sýra je přisuzován solení sýrů v solné lázni při dvou teplotách (v teplé solné lázni a následujícím dosolením v chladné solné lázni).
  • Edam cheese are often affected by defects - bright ring in periphery zone of loafs, occurrence of small chinks in subsurface layer and above all soft upper-layers of cheese blocks. The violence of these defects is changing during the cheese ripening.Occurrence of these abnormalities and their intensity are caused by inhomogeneous composition of the cheese loafs - mainly in dry matter and salt-free dry matter. The dominating influence on inhomogeneous composition across the cheese mass is attributed to brine salting at two temperature levels (warm brine salting with subsequent cold salting). (en)
Title
  • Production of Semihard Cheese and Quality Defects Occurence. (en)
  • Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad.
  • Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad. (cs)
skos:prefLabel
  • Production of Semihard Cheese and Quality Defects Occurence. (en)
  • Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad.
  • Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad. (cs)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/01:93381_2!RIV/2002/MZE/MILCO2/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 97 - 101
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9338)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701230
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/01:93381_2
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Edam cheese, brining, defects (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [63E7F112DCAB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mléko a sýry 2002
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Černý, Vladimír
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická, Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii, Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-21-0
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software