About: The method for cold bittering of beer by hop beta acids.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The method for cold bittering of beer by hop beta acids insists in the first step in preparation of bittering compounds from hop beta acids by oxidation uder open air conditions. Oxidized preparate of hop beta acids is added to beer in proper amount and left at the temperature of 1- 3 °C for 5-10 days. (en)
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami za studena spočívá v tom, že se nejprve připraví hořčící látky z beta kyselin volnou oxidací na vzduchu. Oxidovaný preparát beta kyselin se smíchá s pivem a ponechá se při teplotě 1 až 3 °C po dobu 5 až 10 dní.
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami za studena spočívá v tom, že se nejprve připraví hořčící látky z beta kyselin volnou oxidací na vzduchu. Oxidovaný preparát beta kyselin se smíchá s pivem a ponechá se při teplotě 1 až 3 °C po dobu 5 až 10 dní. (cs)
Title
  • The method for cold bittering of beer by hop beta acids. (en)
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami chmele za studena
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami chmele za studena (cs)
skos:prefLabel
  • The method for cold bittering of beer by hop beta acids. (en)
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami chmele za studena
  • Způsob hořčení piva beta kyselinami chmele za studena (cs)
skos:notation
  • RIV/14864347:_____/14:#0000580!RIV15-MZE-14864347
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B227)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 304658
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 57853
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/14864347:_____/14:#0000580
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hop beta acids, beer, bittering compounds, inert carrier (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9FAA1087DABC]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Krofta, Karel
  • Mikyška, Alexandr
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Chmelařský institut s. r. o. a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a. s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software