About: Způsob přípravy hořčicích látek z beta kyselin chmele     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The method for preparation of bitter compounds from hop beta acids insists in mixing of solution of 20 mass units of beta acids and 60-120 mass units of ethanol (purity min. 99,9 % vol.) and slurry containing 100 mass units of inert carrier and 200-300 mass units of ethanol. After full homogenization ethanol is evaporated at the pressure 60-80 kPa. Powder product is than left under open air to react with air oxygen for 20-200 hours at the temperatute of –18 to 25°C. (en)
  • Způsob přípravy hořčících látek z beta kyselin chmele spočívá v tom, že se roztok obsahující 20 hmotnostních dílů beta kyselin chmele a 60 až 120 hmotnostních dílů ethanolu o čistotě nejméně 99,9 % obj. smísí se suspenzí obsahující 100 hmotnostních dílů inertního nosiče a 200 až 300 hmotnostních dílů ethanolu, pak se směs zhomogenizuje, pak se z ní odpaří ethanol za tlaku 60 až 80 kPa, a pak se nechá reagovat se vzdušným kyslíkem po dobu 20 až 200 hodin při teplotě –18 až 25°C.
  • Způsob přípravy hořčících látek z beta kyselin chmele spočívá v tom, že se roztok obsahující 20 hmotnostních dílů beta kyselin chmele a 60 až 120 hmotnostních dílů ethanolu o čistotě nejméně 99,9 % obj. smísí se suspenzí obsahující 100 hmotnostních dílů inertního nosiče a 200 až 300 hmotnostních dílů ethanolu, pak se směs zhomogenizuje, pak se z ní odpaří ethanol za tlaku 60 až 80 kPa, a pak se nechá reagovat se vzdušným kyslíkem po dobu 20 až 200 hodin při teplotě –18 až 25°C. (cs)
Title
  • Způsob přípravy hořčicích látek z beta kyselin chmele
  • Způsob přípravy hořčicích látek z beta kyselin chmele (cs)
  • The method for preparation of bitter compounds from hop beta acids (en)
skos:prefLabel
  • Způsob přípravy hořčicích látek z beta kyselin chmele
  • Způsob přípravy hořčicích látek z beta kyselin chmele (cs)
  • The method for preparation of bitter compounds from hop beta acids (en)
skos:notation
  • RIV/14864347:_____/14:#0000579!RIV15-MZE-14864347
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B227)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 304283
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 57874
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/14864347:_____/14:#0000579
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hop beta acids, beer, bittering compounds, inert carrier (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EE7954BE5830]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Krofta, Karel
  • Mikyška, Alexandr
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Chmelařský institut s. r. o. a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a. s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software