AttributesValues
rdf:type
Description
  • Research report summarises the information regarding to utili-sation of hops for sensory modified bread collected in the pe-riod 1999 - 2001. Bread with hops addition has higher nutrical value and comparable microbiology and consuming durability. The report comprises the results of leaven and dough measu-rements by means of special pH electrode, results of hop resins and hop oils changes under the bread production con-ditions and experimental verification of microbiology effects of hop resins to lactic bacteria. (en)
  • Výzkumná zpráva shrnuje poznatky týkající se použití chmele při výrobě chuťově modifikovaného chleba získané v období 1999 až 2001. Chléb s přídavkem chmele má vyšší nutriční hodnotu při srovnatelné spotřebitelské a mikrobiologické trvan-livosti. Zpráva dále obsahuje výsledky měření kyselosti kvasů a těst speciální pH elektrodou, výsledky sledování změn obsaho-vých látek chmele za podmínek výroby chleba a experimentál-ní ověření mikrobiálních účinků chmelových pryskyřic na mléč-né bakterie.
Title
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001 (cs)
  • The technology of hop processing for non-traditional food purposes (en)
skos:prefLabel
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001
  • Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001 (cs)
  • The technology of hop processing for non-traditional food purposes (en)
skos:notation
  • RIV/14864347:_____/01:93512_3!RIV/2002/MZE/CHINS2/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9351)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 684847
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/14864347:_____/01:93512_3
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hops, bread, bread leaven, acidity, lactic bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4C7F45F060BF]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Žatec
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • NAZV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Krofta, Karel
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • x
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software