About: Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem.
  • V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem. (cs)
  • Currently, fast, accurate, reliable and objective evaluation of food products is highly demanded. This evaluation should ensure the comparability of the results of the monitored parameters of products and also quality control of products and its comparability with the standard. (en)
Title
  • Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
  • Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby (cs)
  • Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby
  • Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby (cs)
  • Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process (en)
skos:notation
  • RIV/00216305:26310/13:PU105562!RIV14-MSM-26310___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 77769
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26310/13:PU105562
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • water activity, solids, color, rating changes, cereal products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9958D6896B9E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Trendy v potravinárstve
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 18
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ciesarová, Zuzana
  • Marková, Lucie
issn
  • 1336-085X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software