About: Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was yeast species isolation and their identification by ITS-RFLP method. Yeasts species were isolated from fermented must of Pinot noir cultivar which was gorwn under the organic and integrated farming. (en)
  • Práce pojednává o izolaci a taxonomickém zařazení kvasinek účastnících se průběhu kvasného procesu výroby červeného vína Rulandské modré. Hrozny byly pěstovány integrovaně a ekologicky ve vinařské oblasti Jižní Moravy, ČR. Proces byl kontrolován – byla použita komerční kultura Saccharomyces cerevisiae BS6. K identifikaci byla využita metoda polymerázové řetězové reakce s následnou analýzou polymorfismu délky restrikčních fragmentů – metoda PCR-RFLP.
  • Práce pojednává o izolaci a taxonomickém zařazení kvasinek účastnících se průběhu kvasného procesu výroby červeného vína Rulandské modré. Hrozny byly pěstovány integrovaně a ekologicky ve vinařské oblasti Jižní Moravy, ČR. Proces byl kontrolován – byla použita komerční kultura Saccharomyces cerevisiae BS6. K identifikaci byla využita metoda polymerázové řetězové reakce s následnou analýzou polymorfismu délky restrikčních fragmentů – metoda PCR-RFLP. (cs)
Title
  • Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP
  • Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP (cs)
  • Isolation of yeast species from must during acoholic fermentation and their identification by PCR-RFLP (en)
skos:prefLabel
  • Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP
  • Identifikace kvasinek izolovaných v průběhu procesu výroby červeného vína metodou PCR-RFLP (cs)
  • Isolation of yeast species from must during acoholic fermentation and their identification by PCR-RFLP (en)
skos:notation
  • RIV/00216305:26310/13:PU103876!RIV14-MSM-26310___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 78741
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26310/13:PU103876
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • wine, yeasts, fermentation, identification, PCR-RFLP (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D5F099BACCC6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Trnava
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Trnava, Slovensko
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník prác z celoslovenskej študentskej vedeckej konferencie
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vránová, Dana
  • Šuranská, Hana
  • Šerý, Filip
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8105-449-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software