About: Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this work was to identify and quantify the content of taste and aroma active compounds and to evaluate flavour of cheese analogue samples with various vegetable fats (coconut, palm, butter and mixed oils and butter). (en)
  • U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.
  • U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru. (cs)
Title
  • Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů
  • Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů (cs)
  • The comparison of analytical and sensory flavour of processed cheese analogues (en)
skos:prefLabel
  • Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů
  • Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů (cs)
  • The comparison of analytical and sensory flavour of processed cheese analogues (en)
skos:notation
  • RIV/00216305:26310/12:PU98926!RIV13-MSM-26310___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S, Z(MSM0021630501)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 170709
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26310/12:PU98926
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Cheese analogues, SPME, GC, flavour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C26382C00663]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Divišová, Radka
  • Vítová, Eva
  • Sůkalová, Kateřina
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software