About: Using of histological methods and image analysis for plant components determination in meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Die Bewertung der Eignung des Bild-Analyse-Systems für die quantitative Bestimmung der pflanzlichen Bestandateilen in den Fleischerzeugnissen. Bei den Kohlenhydraten kann man Bild-Analyse ausnutzen, hier gibt es genügend Kontrast, pflanzliche Eiweiss färben sich ähnlich als andere Inhaltsstoffen.
  • The aim of this study was, the suitability of image analysis for determination of plant components in meat products. (en)
  • Cílem studie bylo určení rostlinných částí v masných výrobcích pomocí obrazové analýzy. (cs)
Title
  • Using of histological methods and image analysis for plant components determination in meat products (en)
  • Die Bewertung der histologischen Methoden zum Nachweis der pflanzlichen Bestandteile in den Fleischerzeugnissen mit Rücksicht auf die Anwendung des Bild-Analyse-System
  • Užití histologických metod a obrazové analýzy pro určení rostlinných částí v masných výrobcích (cs)
skos:prefLabel
  • Using of histological methods and image analysis for plant components determination in meat products (en)
  • Die Bewertung der histologischen Methoden zum Nachweis der pflanzlichen Bestandteile in den Fleischerzeugnissen mit Rücksicht auf die Anwendung des Bild-Analyse-System
  • Užití histologických metod a obrazové analýzy pro určení rostlinných částí v masných výrobcích (cs)
skos:notation
  • RIV/00216305:26210/02:PU47822!RIV/2005/MSM/262105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 838-842
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 261100009)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 643037
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26210/02:PU47822
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • image analysis, histological examination, meat products, plant components (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E67E2F1D5F5F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Garmisch-Partenkirchen
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Giessen
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • 43.Arbeitstagung des %22Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene%22, Vorträge und Poster
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Štarha, Pavel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • DVG Service GmbH
https://schema.org/isbn
  • 3-936815-59-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software