About: Jak se mění pohled na tuky ve výživě     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Autoři srovnávají možné účinky různých skupin mastných kyselin v organismu. Článek obsahuje doporučení pro příjem tuku ve výživě a stručný přehled složení mastných kyselin ve vybraných živočišných tucích a rostlinných olejích. Rovněž jsou komentovány změny v obsahu trans izomerů mastných kyselin v potravinách.
  • Autoři srovnávají možné účinky různých skupin mastných kyselin v organismu. Článek obsahuje doporučení pro příjem tuku ve výživě a stručný přehled složení mastných kyselin ve vybraných živočišných tucích a rostlinných olejích. Rovněž jsou komentovány změny v obsahu trans izomerů mastných kyselin v potravinách. (cs)
  • The authors compare the effects of different groups of fatty acids in organism. The submitted article includes recent recommendations for dietary fat intake and short review of fatty acids content in various animal fats and vegetable oils. The changes in content of TFA in foodstuffs are discussed. (en)
Title
  • Jak se mění pohled na tuky ve výživě
  • Changing views on dietary fats (en)
  • Jak se mění pohled na tuky ve výživě (cs)
skos:prefLabel
  • Jak se mění pohled na tuky ve výživě
  • Changing views on dietary fats (en)
  • Jak se mění pohled na tuky ve výživě (cs)
skos:notation
  • RIV/00216208:11120/09:00001968!RIV10-MSM-11120___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM0021620814)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 320646
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216208:11120/09:00001968
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fat; fatty acids; animal fats; plant oils; trans fatty acids (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F60646031BF3]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Interní medicína pro praxi
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 11
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dlouhý, Pavel
  • Anděl, Michal
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-7299
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 11120
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software