About: Infuzní míchací pumpa pro ultrazvukové kontrastní látky -prototyp     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Mixing infusion pump is designed for administration of contrast agents in ultrasonic echography . Dosage can be done via two preset speeds - a bolus infusion . During dosing runs continuously stirring the solution throughout the rotary motion of the syringe. Custom pump consists of a base station , which is located syringe with the pressurized solution and remote controlo connected via cable. The base station is designed to operate on a horizontal stable surface such as a table or floor . The remote control can be placed freely according to the requirements of the operator. (en)
  • Míchací infuzní pumpa je určena pro podávání kontrastních látek v ultrazvukové sonografii. Dávkování lze provádět dvěma přednastavenými rychlostmi - infuze a bolus. Během dávkování probíhá neustále míchání roztoku otáčivým pohybem celé injekční stříkačky. Vlastní pumpa sestává ze základní stanice, kde je umístěna injekční stříkačka s dávkovaným roztokem a dálkového ovládání připojeného kabelem. Základní stanice je určena pro provoz na vodorovné stabilní podložce, jako je například stůl nebo podlaha. Dálkové ovládání může být umístěno libovolně dle požadavků obsluhy.
  • Míchací infuzní pumpa je určena pro podávání kontrastních látek v ultrazvukové sonografii. Dávkování lze provádět dvěma přednastavenými rychlostmi - infuze a bolus. Během dávkování probíhá neustále míchání roztoku otáčivým pohybem celé injekční stříkačky. Vlastní pumpa sestává ze základní stanice, kde je umístěna injekční stříkačka s dávkovaným roztokem a dálkového ovládání připojeného kabelem. Základní stanice je určena pro provoz na vodorovné stabilní podložce, jako je například stůl nebo podlaha. Dálkové ovládání může být umístěno libovolně dle požadavků obsluhy. (cs)
Title
  • Infuzní míchací pumpa pro ultrazvukové kontrastní látky -prototyp
  • Infuzní míchací pumpa pro ultrazvukové kontrastní látky -prototyp (cs)
  • Mixing infusion pump (en)
skos:prefLabel
  • Infuzní míchací pumpa pro ultrazvukové kontrastní látky -prototyp
  • Infuzní míchací pumpa pro ultrazvukové kontrastní látky -prototyp (cs)
  • Mixing infusion pump (en)
skos:notation
  • RIV/00159816:_____/14:00062747!RIV15-MSM-00159816
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(ED1.100/02/0123)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Přístroj zatím není komerčně vyráběn. Připravují se materiály pro komercializaci a hledá se strategický partner pro komercializaci.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 21833
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00159816:_____/14:00062747
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Infuzní míchací pumpa
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pump; infusion; Mixing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C898F8C9E7DD]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Prototyp směšovací pumpy. Vlastní pumpa sestává ze základní stanice, kde je umístěna injekční stříkačka s dávkovaným roztokem a dálkového ovládání připojeného kabelem. Dálkové ovládání může být umístěno libovolně dle požadavků obsluhy. Množství podávaného roztoku je programovatelné pro režim infuze i bolus a to od 0,3 do 4,0 ml/min. Pumpa je napájena vestavěným akumulátorem a během práce není připojena k elektrické rozvodné síti. V průběhu vývoje byly sestaveny celkem 2 funkční prototypy s identickou funkcí, lišící se technickým řešením rotační jednotky zajišťující míchání kontrastní látky. Prototyp byl prezentován na konferenci SMIT2014 v Baden Badenu formou abstraktu. V současné době je jeden exemplář používán k experimentům prováděným na Chemické fakultě VUT v Brně, se kterým program CARDIO 5 spolupracuje na vývoji nové kontrastní látky pro echokardiografická vyšetření.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Orban, Marek
  • Leinveber, Pavel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software