About: Dôkaz sójovej bielkoviny v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch mikroskopickými metódami     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to compare the microscopy methods applicable to the detection of soy proteins in heat-processed meat products and model samples. The histochemical, immunohistochemical and ELISA methods were compared. The model meat samples with the various addition of soy proteins and also commercial meat products were investigated.The results were compared. (en)
  • Boli porovnané metódy histochemické, imunohistochemické a ELISA pre určenie sójových proteinov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch. Boli pripravené modelové vzorky rôzných koncentrácií. Modelové vzorky i komerčné mäsové výrobky boli vyšetrené a výsledky porovnané.
  • Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA pro stanovení sójových proteinů v tepelně opracovaných masných výrobcích. Byly připraveny modelové vzorky různých koncentrací. Modelové vzorky i komerční masné výrobky byly vyšetřeny a výsledky porovnány. (cs)
Title
  • Dôkaz sójovej bielkoviny v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch mikroskopickými metódami
  • Detection of soy protein in heated meat products with (by using) microscopy methods (en)
  • Důkaz sojové bílkoviny v tepelně opracovaných masných výrobcích mikroskopickýmimetodami (cs)
skos:prefLabel
  • Dôkaz sójovej bielkoviny v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch mikroskopickými metódami
  • Detection of soy protein in heated meat products with (by using) microscopy methods (en)
  • Důkaz sojové bílkoviny v tepelně opracovaných masných výrobcích mikroskopickýmimetodami (cs)
skos:notation
  • RIV/00027162:_____/07:#0000271!RIV08-MZE-00027162
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 24;27
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1B53004), S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 417865
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027162:_____/07:#0000271
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • immunohistochemistry; ELISA; histochemistry; model samples; meat products; soy determination; soy protein (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [959F81DFF530]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • IX. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Renčová, Eva
  • Tremlová, B.
  • Pospiech, M.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-012-2
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software