About: Možnosti identifikace bovinní centrální nervové tkáně v masných výrobcích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to mention the possibilities of human exposure risks, to inform through the literature data the development of methods concerning bovine central nervous tissue identification in meat and meat products. The study also refers upon the secondary muscle contamination and selects some important legislative recommendations to reduce the risk of BSE and vCJD which is strictly controlled to save the consumer health. (en)
  • Tato práce si klade za cíl upozornit na možné ohrožení člověka, informovat o tom, co je aktuální v literatuře z hlediska vývoje metod vhodných pro detekci bovinní CNS tkáně v mase a masných výrobcích. Práce rovněž informuje o možných způsobech druhotné kontaminace svaloviny a zároveň selektuje legislativní doporučení snížující rizika BSE a vCJD, která jsou sledována a kontrolována tak, aby ochránila spotřebitele.
  • Tato práce si klade za cíl upozornit na možné ohrožení člověka, informovat o tom, co je aktuální v literatuře z hlediska vývoje metod vhodných pro detekci bovinní CNS tkáně v mase a masných výrobcích. Práce rovněž informuje o možných způsobech druhotné kontaminace svaloviny a zároveň selektuje legislativní doporučení snížující rizika BSE a vCJD, která jsou sledována a kontrolována tak, aby ochránila spotřebitele. (cs)
Title
  • Možnosti identifikace bovinní centrální nervové tkáně v masných výrobcích
  • Možnosti identifikace bovinní centrální nervové tkáně v masných výrobcích (cs)
  • Possibilities of the identification of bovine central nervous tissue in meat products (en)
skos:prefLabel
  • Možnosti identifikace bovinní centrální nervové tkáně v masných výrobcích
  • Možnosti identifikace bovinní centrální nervové tkáně v masných výrobcích (cs)
  • Possibilities of the identification of bovine central nervous tissue in meat products (en)
skos:notation
  • RIV/00027162:_____/05:#0000174!RIV08-MZE-00027162
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 233;235
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QC1111)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 531370
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027162:_____/05:#0000174
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • BSE; bovine; central nervous tissue; identification; meat products; methods (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F4E27FF11F56]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Veterinářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 55
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Renčová, Eva
issn
  • 0506-8231
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software