About: Vývoj techniky pro pěstování, sklizeň, posklizňovou (tržní) úpravu a skladování brambor     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • This publication refers to the new development trends in equipment and technologies used in the production of potatoes. The development and production of machinery and equipment in Europe are domain not only a series of big renowned companies in this branch, but also small and newly founded enterprises from the new EU Member States. Recently, there have been carried out technical adjustments aimed especially at reduction of demandness of control and service and easier collection of data by means of software equipment. In the development and innovation of machinery and equipment we can see clearly the trend towards automation of working operations and increase of performance. The research and development of new machinery and technologies destined for growing, storage and market treatment of potatoes in the EU correspond to ever increasing requirements for quality of potatoes and ensuring of their effective processing and distribution. During the all productive and technical activities it is necessary to ensure the highest required quality and health harmlessness of potatoes. (en)
  • Publikace poukazuje na nové vývojové trendy v technice i technologiich při výrobě brambor. Vývojem a výrobou techniky se v evropském prostoru zabývá nejen řada velkých renomovanych firem v oboru, ale i malých a nově etablovaných firem z nových zemi Evropské unie (EU). V posledni době jsou na technice prováděna zejména opatřeni ke sniženi naročnosti řizeni a obsluhy a ke snazšimu sběru dat softwarovým vybavenim. Při vývoji a inovaci techniky je zřetelný zejména trend k automatizaci pracovních operací a zvyšování výkonností. Výzkum a vývoj nové techniky a technologií pro pěstování, skladování i tržní úpravu brambor v EU odpovídá stále vyšším požadavkům na kvalitu brambor a zajištění jejich efektivního zpracování i distribuce. Při všech výrobních technických činnostech musí být zajištěna nejvyšší požadovaná kvalita a zdravotní nezávadnost brambor.
  • Publikace poukazuje na nové vývojové trendy v technice i technologiich při výrobě brambor. Vývojem a výrobou techniky se v evropském prostoru zabývá nejen řada velkých renomovanych firem v oboru, ale i malých a nově etablovaných firem z nových zemi Evropské unie (EU). V posledni době jsou na technice prováděna zejména opatřeni ke sniženi naročnosti řizeni a obsluhy a ke snazšimu sběru dat softwarovým vybavenim. Při vývoji a inovaci techniky je zřetelný zejména trend k automatizaci pracovních operací a zvyšování výkonností. Výzkum a vývoj nové techniky a technologií pro pěstování, skladování i tržní úpravu brambor v EU odpovídá stále vyšším požadavkům na kvalitu brambor a zajištění jejich efektivního zpracování i distribuce. Při všech výrobních technických činnostech musí být zajištěna nejvyšší požadovaná kvalita a zdravotní nezávadnost brambor. (cs)
Title
  • Vývoj techniky pro pěstování, sklizeň, posklizňovou (tržní) úpravu a skladování brambor
  • Vývoj techniky pro pěstování, sklizeň, posklizňovou (tržní) úpravu a skladování brambor (cs)
  • Development of machinery for growing, harvesting, post-harvest (market) treatment and storage of potatoes (en)
skos:prefLabel
  • Vývoj techniky pro pěstování, sklizeň, posklizňovou (tržní) úpravu a skladování brambor
  • Vývoj techniky pro pěstování, sklizeň, posklizňovou (tržní) úpravu a skladování brambor (cs)
  • Development of machinery for growing, harvesting, post-harvest (market) treatment and storage of potatoes (en)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/14:#0000486!RIV15-MZE-00027031
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QI101A184), P(TA02020123)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 55407
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/14:#0000486
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • potatoes; development of machinery; growing; harvest; storage; market treatment (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [206C68507C8A]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mayer, Václav
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software