About: Air Washers ad Their Effect on Emissions     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The article presents a new technology destined for reduction of ammonia emissions in pig breeding. The presented system of air biowasher HelixX embodies not only the most advanced system serving to reduction of ammonia emissions, smell and dusty particles originating from pig breeding, but also the possibility of its utilization in existing stables without necessity to carry out the considerable and costly conversions. At model example of large-scale pig breeding, the system of air biowasher HelixX would reduce the ammonia emissions by 62% in comparison with existing best available techniques. At the same time it would come to a decrease of dusty particles, which are in many cases also the bearers of smell particles. (en)
  • Článek představuje novou technologii pro snižování emisí amoniaku v chovech prasat. Prezentovaný systém biopračky vzduchu HelixX v sobě spojuje nejen nejmodernější systém pro redukci emisí amoniaku, pachu a prachových částic pocházejících z chovů prasat a prasnic, ale i jeho využitelnost na současných stájích, bez nutnosti výrazných a nákladných stavebních úprav. U modelového příkladu ve velkochovu prasat a prasnic by systémem biopračky vzduchu HelixX bylo dosaženo snížení emisí amoniaku o 62% oproti stávajícím nejlepším dostupným technikám. Zároveň by došlo ke snížení emisí prachových částic, které jsou v mnoha případech i nositeli pachových částic.
  • Článek představuje novou technologii pro snižování emisí amoniaku v chovech prasat. Prezentovaný systém biopračky vzduchu HelixX v sobě spojuje nejen nejmodernější systém pro redukci emisí amoniaku, pachu a prachových částic pocházejících z chovů prasat a prasnic, ale i jeho využitelnost na současných stájích, bez nutnosti výrazných a nákladných stavebních úprav. U modelového příkladu ve velkochovu prasat a prasnic by systémem biopračky vzduchu HelixX bylo dosaženo snížení emisí amoniaku o 62% oproti stávajícím nejlepším dostupným technikám. Zároveň by došlo ke snížení emisí prachových částic, které jsou v mnoha případech i nositeli pachových částic. (cs)
Title
  • Air Washers ad Their Effect on Emissions (en)
  • Pračky vzduchu a jejich vliv na emise
  • Pračky vzduchu a jejich vliv na emise (cs)
skos:prefLabel
  • Air Washers ad Their Effect on Emissions (en)
  • Pračky vzduchu a jejich vliv na emise
  • Pračky vzduchu a jejich vliv na emise (cs)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/12:#0000283!RIV13-MZE-00027031
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002703102)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 160656
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/12:#0000283
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • air biowashers, pig breeding, ammonia emissions (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2448FB7A4923]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dědina, Martin
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software