About: Strukový násadec     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Teat cup consisting of tough case with advantage of rotary shape, fitted with flexible liner to grip the teat with adapted head at the upper part of the case, constructed for teat sliding and with liner chamber at the bottom and of the case, adapted for connection with a short milk hose, while the case has bigger clearance than is the liner diameter creating pulsation clamber between them, fitted with case connector adapted for connection with pulsation hose. In the pulsation chamber there is inserted limiting membrane around the liner with bigger outer diameter than the case clearance and having in direction from the liner to the case such toughness that membrane is resistant against deformation from the force acting to the liner at the milking machine suction cycle. The teat liner can be in state without pressure. (en)
  • Strukový násadec dojicího přístroje, tvořený tuhým pouzdrem s výhodou rotačního tvaru, do něhož je vsazena k obepnutí struku uzpůsobená pružná návlečka, která má upravenu u horního konce pouzdra hlavici, uzpůsobenou pro vsunutí struku, a u dolního konce pouzdra podstrukovou komoru, uzpůsobenou pro napojení na krátkou mléčnou hadici, přičemž pouzdro má větší světlost, než je vnější průměr návlečky, čímž je mezi nimi vytvořena pulzační komora, opatřená na pouzdře přípojkou, uzpůsobenou k napojení na pulzační hadici. V pulzační komoře je okolo návlečky uložena omezovací průlinčitá membrána, jejíž vnější průměr je menší, než je světlost pouzdra a jež má ve směru od návlečky k pouzdru takovou tuhost, že membrána je odolná proti deformacím od síly působící na návlečku při taktu sání dojicího přístroje. Struková návlečka může být v nenapnutém stavu.
  • Strukový násadec dojicího přístroje, tvořený tuhým pouzdrem s výhodou rotačního tvaru, do něhož je vsazena k obepnutí struku uzpůsobená pružná návlečka, která má upravenu u horního konce pouzdra hlavici, uzpůsobenou pro vsunutí struku, a u dolního konce pouzdra podstrukovou komoru, uzpůsobenou pro napojení na krátkou mléčnou hadici, přičemž pouzdro má větší světlost, než je vnější průměr návlečky, čímž je mezi nimi vytvořena pulzační komora, opatřená na pouzdře přípojkou, uzpůsobenou k napojení na pulzační hadici. V pulzační komoře je okolo návlečky uložena omezovací průlinčitá membrána, jejíž vnější průměr je menší, než je světlost pouzdra a jež má ve směru od návlečky k pouzdru takovou tuhost, že membrána je odolná proti deformacím od síly působící na návlečku při taktu sání dojicího přístroje. Struková návlečka může být v nenapnutém stavu. (cs)
Title
  • Strukový násadec
  • Strukový násadec (cs)
  • Teat cup (en)
skos:prefLabel
  • Strukový násadec
  • Strukový násadec (cs)
  • Teat cup (en)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/06:#0000057!RIV07-MZE-00027031
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002703101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Lepším působením na struk se sníží riziko vzniku mastitidy a tím sníží náklady na léčení a současně se prodlouží životnost strukové návlečky.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 502025
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/06:#0000057
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Užitný vzor – 16432
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milking, milk machine, teat cup, vacuum (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3C5E4746F1A8]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • VÚZT
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Strukový násadec podle užitného vzoru umožní činnost strukové návlečky v nenataženém stavu, což zlepší její působení na struk a současně zamezí vzniku balónového efektu v taktu sání při velkém průtoku mléka.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Machálek, Antonín
  • Vegricht, Jiří
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software