Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ověřená technologie se týká technického řešení potravinového přípravku s čerstvým chmelem na bázi čokolády. Potravinový přípravek s čerstvým chmelem obsahuje homogenát z čerstvého chmele ošetřený vysokým tlakem, dále obsahuje nosič ve formě hmoty na bázi čokolády a ochucující látky, vitamíny, minerální látky.
- Ověřená technologie se týká technického řešení potravinového přípravku s čerstvým chmelem na bázi čokolády. Potravinový přípravek s čerstvým chmelem obsahuje homogenát z čerstvého chmele ošetřený vysokým tlakem, dále obsahuje nosič ve formě hmoty na bázi čokolády a ochucující látky, vitamíny, minerální látky. (cs)
- Verified technology relates to a technological solution of chocolate-based food preparation with fresh hops. The present invention relates to a food preparation with fresh hop containing a homogenate of fresh hop treated with high pressure wherein the food preparation also contains a carrier. The carrier is in the form of the chocolate base and flavoring substances, vitamins, and mineral substances. (en)
|
Title
| - Verified technology for production of chocolate with hop homogenate (en)
- Ověřená technologie na výrobu čokolády s chmelovým homogenátem
- Ověřená technologie na výrobu čokolády s chmelovým homogenátem (cs)
|
skos:prefLabel
| - Verified technology for production of chocolate with hop homogenate (en)
- Ověřená technologie na výrobu čokolády s chmelovým homogenátem
- Ověřená technologie na výrobu čokolády s chmelovým homogenátem (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/13:00000447!RIV14-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Ověřená technologie poskytla uživateli nový druh výrobku na bázi pralinek s přidaným chmelovým homogenátem (nový název %22chmelinka%22). To umožní zvýšit objem výroby těchto výrobků.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/13:00000447
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| - Technicka zprava VUPP 2013
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hop homogenate; high pressure treatment; praline (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Technologií jejíž součástí je ošetření chmelového homogenátu vysokým tlakem jsou vyrobeny čokoládové bonbóny s antimutagenním účinkem,jehož nositelem je čerstvý chmel.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Landfeld, Aleš
- Strohalm, Jan
- Novotná, Pavla
- Kýhos, Karel
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |